Yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä koira-aiheisten yritysten ja yksityisten ihmisten kanssa. Blogimme vahvuuksia ovat sen monipuolisuus, persoonallisuus sekä laaja lukijakunta.

Keskimäärin blogissamme vierailee noin 5000 kävijää kuukaudessa. Noin puolet kävijöistä käy blogissani ensimmäistä kertaa ja noin puolet kävijöistä on paluukävijöitä. Löydymme lisäksi Facebookista, Youtubesta, Instagramista (@leenamaya), Bloglovinista ja Suomalaiset Agilityblogit-listauksesta, joiden kautta sivuillemme tulee myös liikennettä. Julkaisen yhteistyöpostaukset pyydettäessä myös Facebookissa Koirabloggaajat- ja Bloggaajat-ryhmissä.

Yhteistyökumppanuus tuo näkyvyyttä esimerkiksi tuote-esittelynä, tuotearvosteluna, kuvina ja videoina ja postaus sisältää linkin tai kuvalinkin haluamastasi kuvasta yrityksesi sivuille. Yhteistyöpostaus löytyy blogistani niin pitkään kuin blogini suinkin on pystyssä - eli vuosikausia! Blogit ovat toimiva keino saada näkyvyyttä suoraan haluamallesi kohderyhmälle. Yhteistyö voi olla kertaluonteinen tai jatkuva. Aikaisempia yhteistyöpostauksia voit selata blogistani avainsanalla Yhteistyö.

Meilaa meille, mikäli koet, että hyötyisit yhteistyöstä. Sovitaan yhdessä, millainen näkyvyys sopisi juuri sinun tuotteellesi tai yrityksellesi: leenamayah@gmail.com

Do you want to got visibility to your brand or product? We are doing co-operation with people and organisations who are interested about dogs and dog products. Our blog is active and popular finnish dog blog. We got about 5000 visitors every month. If you want to co-operate with us, please contact us: leenamayah@gmail.com

Yhteistyökumppaneitamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.