12.2.2011

Blogi alkaa

Tästä alkaa sekarotuisen koiran, Sanin, pentublogi. Kannattaa lukea perusteluni kasvatukseen liittyen Kasvatus-linkistä.

Tällä hetkellä olemme vielä siinä vaiheessa, että mietimme mihin rakoseen Sanille varaisi luustokuvauksen. Uros on jo tiedossa, shetlanninlammaskoira Rocky. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan Sani piti astuttaa aussilla, mutta päädyimme kuitenkin lopulta shelttisulhoon. Sheltti on Sanille paremman kokoinen partneri, ja uskon että sheltti sopii yhdistelmän tavoitteisiin paremmin. Aussi ja sheltti ovat kumpikin mielekkäitä paimenrotuja, ja mietin niiden välillä pitkän aikaa punniten vaihtoehtojen järkevyyttä. Lopulta sheltin plussat menivät aussin edelle. Mitään ei oltu vielä lyöty lukkoon, ja olin vienyt ajatuksiani jo pitkän aikaa eteenpäin, joten vaihto uroksen rodusta toiseen oli lähinnä odotettavissa, eikä se ollut mikään äkkipikainen mielenmuutos.

Kaikki riippuu nyt siitä, mitkä terveystuomiot Sani saa eläinlääkäristä. Kun tiedän tulokset, voin alkaa tarkemmin pähkäilemään yhdistelmän järkevyyttä. Siihen saakka tämä blogi tulee olemaan epäaktiivinen, mutta aina kun tapahtuu jotakin tähän asiaan liittyvää, ilmoittelen siitä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.