24.5.2011

Synnytys lähenee

Saatiin pentulaatikko tehtyä. Pehmusteet laitellaan siihen vasta lähempänä h-hetkeä, etteivät mene vielä kissat niitä karvaamaan ja repimään. Sani voi paksusti, massussa käydään jo villinä ja potkut ovat entistäkin tujakampia. Tuskin menee kahta viikkoa, niin pennelit ovat maailmassa. Koira on laiskistunut entisestään ja se makoilee reilusti, mutta jaksaa kuitenkin lenkillä ravailla vieressä. Metsässä, ojissa ja järven rannalla on käyty nyt paljon.

Ostin kaupungilta penturuokaa ja tilasin pentupannat. Pennelit saavat syödä samaa muonaa kuin Sanikin pentuna eli Nero Goldia. Kaiken pitäisi nyt olla valmista. Ell-numerot, check. Synnytyksessä tarvittavat tarvikkeet, chech. Panikoitu tarpeeksi, check.

Pentulaatikkoa testaamassa.
Neiti vinkui tänään portaiden yläpäässä ja menin katsomaan, että miksi se ei tule alakertaan. Seurasin Sania ja tämä meni ja laski päänsä sängylle pyytäen lupaa hypätä sängylle. Annoin luvan, tyttö hyppäsi sängylle ja sängyllä se otti suuhunsa hyvin varovasti siililelun, jonka se otti "pennukseen" samantien. Se nuoli sitä ja piti sitä niin varoen, että välähti jo mielessä vuoden 2010 valeraskaus.

Sani on läähätellyt kuin höyryveturi, mennyt pihalle erääseen kivenkoloon vinkumaan ja pyörimään, lenkillä se istahti mättäälle kun ei jaksanut enää kävellä, takapäästä on tullut kirkasta vuotoa. Nyt ei mene enää kauaa, on kyse päivästä tai kahdesta.

Penturuokaa ja pantoja

61d.
Pitää otta rennosti ennen h-hetkeä.

1 kommentti:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.