12.8.2011

Velipuolen tapaaminen

Kaveri kävi pentujemme puoliveljen kanssa kylässä. Nyt naperot ovat siis tavanneet jo kaksi puoliveljeään, ensin Heron ja nyt Pörrin. Ihan tajutonta, miten Pörri voikaan näyttää Cicarolta! Ne ovat kuin toistensa kopiot. Pörri on nyt 5kk, omat naperot 2kk 2vk. Saivat nuorukaiset riehua hiekkamontuillakin Sanin paimentaessa, ja meidän pennut osasivat jo puolustellakin itseään, eivät enää vain alistuneet selälleen maahan, niin kuin ne edelleen emonsa edessä tekevät. Caramel ainakin näytti selkeästi, milloin leikki meni liian raisuksi! Cicaro taas yritti koko ajan haastaa Pörriä leikkimään, mutta juoksi kuitenkin karkuun kun ujous tuli.

Hyvinhän se taas sujuili ja saivatpahan pennut taas tärkeää koirakontaktia. Sani paimenteli aika ahkeraan Pörriä pois pentujen luota, meni aina väliin jos Pörri meinasi olla liian riehakas pentuja kohtaan, mutta ei siinä sen kummempia, hauska oli seurata, miten tilanteet muuttuivat, kun laumaan ilmestyikin uusi koira.

Myöhemmin tänä iltana omien koirien ja Pörrin lisäksi meille ilmestyi tuttumme pari bordercollieta, olihan tuossa vilinää kerrakseen kun pihalla telmi 6 paimenkoiraa!

Pentujemme puoliveli Pörri, jolla on sama isä kuin
meidän pennuillamme. Komea poika! :)
Paimen-energiaa!
Sani, Pörri ja Cicaro hiekkamontuilla.

4 kommenttia:

 1. On ne kyl tosi sööttejä kaiki :) Osaatkos yhtää sanoa, minkä kokoisia penskoista tulloopi? :) Minäki tein Tuikulle blogin, sieltä voi seurailla sen touhuja; tuikkis.bolgspot.com

  VastaaPoista
 2. n. 45cm korkeita. :) pitää vilkasta Tuikun blogi :D

  VastaaPoista
 3. Lukasin sun ton Lue tämä! kohdan läpi. Oon tooosi yllättyny ja hämmästyny. En uskonu, että joku aattelis tosiaa iha samanlailla ku mä :D mullaki ku tosiaa on aina ollu seropeja :) ja ite ei kyl huvittas maksaa jostai roturääkistä yli 800€uroo :D oon tosi ylpee, että oot lyöny ton tekstin noi suorana nettii ;) ihme, jos ei ole tullu paljoa haukkuja :D vois ite lätkästä samantyyppisen seropeja puolustavan tekstin tuikun blogiin, jos sua ei haittaa? :) Mut jepulis, onnittelut ny viä tosta pentueesta :) Me sovittii isän kans, et Tuikku leikataa, koska noi ei suostu pitään sitä tääl ku sillä o juoksut, ja en voi muuttaa viel pois kotoo :D Elikkäs, kohtu ja munasarjat pois. Jospa sitten seuraavalla koiralla... :p Mut jeps :) Mää oon kyllä ny tosi aktiivine bloginseuraaja, kyttään tätä aina :D

  VastaaPoista
 4. Jenny// Jjep, kiitoksia. Ja siitä vaan, hyvä että ihmiset alkaa tiedostamaan tätä koirien pennuttamista ja siihen liittyvää faktaa yleensäkin, jospa meno muuttuisi vielä joskus. Itsekin liityin sun blogisi lukijaksi! :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.