11.2.2012

Haukkumapäiväkirjaa erotilanteessa muuton jälkeen

9.2. Haukkuivat about 4 tunnin ajan lähdöstäni, ainakin naapurin mukaan.

10.2. Hieman rauhallisempaa, jälleen naapurin sanojen mukaan. Caramel oli ulvonut ja Cicaro haukuskellut pitäen 10 minuutin taukoa ja haukkunut jälleen muutaman minuutin yhtä kyytiä. Äänitin tämän yksinjäämisen.

13.2. Äänitin jälleen koirien yksinjäämisen, eivätkä nassikat haukkuneet ollenkaan lähdettyäni kotoa. Hieman myöhemmin Cicaro melko verkkaisesti ja hiliaa oli haukuskellut, Caramel ulvahdellut muutaman kerran. Laitoin tällä kertaa eri virikkeitä kämppään pennuille, liekköhän vaikutusta asiaan. Tai sitten pennut alkavat jo tottua uuteen kämppään, jonne on turvallista jäädä odottamaan, että johtaja palaa kotipesälle.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13.2.12

    Kyllä sulla on terävähermoiset naapurit, kun eivät ole vielä laittaneet isännöitsijälle tuosta metelistä. Aika rajulta kuulostaa 4h haukkuminen putkeen. Ite muutin puolivuotta sitten ja n. 2vko pidin vapaata, että sain koirat totutettua kämppään. Asuneet aina kerrostalossa eikä äänille hauku ja yksinkin ovat osanneet olla. Siitä huolimatta putos isännöitsijältä häiriöhuomautus n. 3kk asumisen jälkeen, syynä koirien häiritsevä käveleminen ympäri asuntoa :D kynnet siis rapisseet lattiaa pitkin. Asialle en mitään oo tehny (enkä kyllä pystykään), mutta onneks ollaan nyt saatu asua 4kk rauhassa ilman valituksia. Toivottavasti teilläkin homma sujuu :)

    VastaaPoista
  2. Laki näissäkin asioissa on takana, ja ylihysteeriset naapurit eivät voi parista haukkumisesta tai kynsien rapinasta edes valittaa. Kerrostaloon kuuluu normaalit elämisenäänet, esmes koiran satunnainen haukkuminen ja riekkuminenkin toisinaan. Mulla on vuokraisäntänä lakimies, joten häätöjä ei tule niin kauan kuin koirat ei ala tosissaan riehumaan.
    Naapurit ymmärtävät, että koirakin vaatii sopeutumista. Ihan olen toiveikkaana näitten suhteen, joka päivä paremmin osaavat täällä olla ja elää. Valituksia en ota vastaan, ennen kuin on mennyt vähintään 2 viikkoa sopeutumisaikaa, ja jos vielä senkin jälkeen haukkuvat taukoamatta putkeen 4 tuntia, niin sitten alan jo miettimään että missä mättää.

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.