12.9.2013

Itsenäinen agilityvuoro

Ostettiin toverin kanssa itsenäinen treenikerta M&M-hallille, ja kerrankin saatiin videomatskua treeneistä! Kiitos Mantille.Puolen vuoden tauko kunnon aksasta, ja tytöt toimi yllättäen tosi näppärästi! Itelläni sen sijaan on taas paljon korjailtavaa ja asioita joihin keskittyä. En saisi edelleenkään sanoa hyppy-käskyä, sillä se sekoittaa koirien hypyt. Enkä saisi edelleenkään jarrutella esteille, koska koirat jarruttavat myös samantien takiani. Irtoaminen on seuraava teemamme, ja siihen ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaan hyviä harjoitusvinkkejä. Eksyn varmaan tämän postauksen jälkeen Googlen ihmeelliseen maailmaan, vaan vinkit silti tervetulleita.

Suoriteltiin ensin esteitä yksittäisenä, jonka jälkeen suunnittelin hieman huolimattomasti radantynkää, joka muuttui jatkuvasti. Pitäisi suunnitella huolellisemmin, sillä ei kisoissakaan ratoja muutella mielen mukaan. Ja kun rata ei ole aivan varmana päässä, tulee tehtyä ihmeellisiä ohjauksia... 

Nno, yksittäisiä itsenäisiä agilityvuoroja tämä syksy, ja katellaan sitten keväällä ohjattuihin. Ja jos niitä möllejä sattus kerrankin lähemmäs ku 200km päähän niin sinneppä sitten. Virheitä tulee edelleen lyhyilläkin radoilla ja kepit ja keinu eivät vielä ole täysin valmiita, mutta kisan tuntua pitäisi silti saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.