12.3.2015

Titi-tyy, täältä tullaan

Trrrr mikä kevätfiilis, tekis mieli olla jatkuvasti pihalla nauttimassa tästä kelistä, juoksennella sulalla tiellä ja nauttia naamantäydeltä aurinkoa jäällä! Itehä oon ny kunnon kevätlenssussa, vaan onneks näistä upeista kevätkeleistä voi nauttia rauhallistaki tahtia kävellen. Lumet tuntui sulahtaneen ihan parissa päivässä, meijän etupihallakaan ei oo enää ku pari pientä lumivallia. Kunhan tytöt lopettelevat juoksunsa, ne saavat olla tossa etupihalla narun päässä ja ihmetellä naapuruston tapahtumia. Vaan nyt keväthurmiosta ruokakuppiin eli tässäpä nassukoiden torstaiaamun ruuanlaitot videoituna. 

Lopputulos näytti tältä:

Kiitokset jälleen HHC:n yhteistyövastaavalle ihanasta keväisestä ylläristä, on aina ehottomasti päivän kohokohta hakea paketti postista ja avata se jännityksellä - koskaan ei voi tietää mitä kivaa paketti sisältää! Tällä kertaa saimme kevään kunniaksi paljon kakkapusseja ja pari pussikoteloa. Viime postauksessa laitoinkin näistä jo osan arvottavaksi. Saatiin myös uutta designia oleva ruokakuppialusta, hihna ja tuubihuivi sekä HHC:n pipa joka voitais säästää seuraavaan arvontaan ku meiltä jo tällasia pari löytyy ennestään. Nyt ei enää lattia kastu ku on muovinen kupinalunen entisen kankaisen tilalla. Hihna on 180cm pituinen nylonhihna, ja tuubihuivista voi taitella vaikka jos minkälaista asustetta.

Miten niin kalkkinen vesi täällä?
Meitä hemmoteltiin taas!

Cicarokin alkoi juosta. Jäi siis sekä töiden että juoksuilujen takia supermöllit käymättä. Nyt täällä onkin seuraavat viikot melkosta hormonihuurua ku kumpikin likka kosiskelee kilpaa toisiaan. Tää on ihan ku joku eläintarha, pelastakaa minut näiltä jooko. Nyt sunnuntaina ois koirahierontakurssi, joten ottanen sinne mukaan sittenkin Caran, koska se on sitten jo juoksujen paremmalla puolella. Ensialkuun idis oli ottaa juoksematon Kips sinne, mutta suunnitelmiin tulikin nyt muutoksia ku Kips alkoi myös juosta. Koirien ilmaiselle ensiapuluennolleki ilmoittauduin, onneks mahduin vielä mukaan. Se pidetään 25.3. Kiva että just ne kurssit/luennot toteutuivat jo näin alkuvuodesta, jonne olen aina halunnut päästä. Eli hieronta ja ensiapu. Jeyjey, niitä siis innolla odotellen. Mätsäreitäki sais joskus kevään korvilla olla, niissä on oltu viimeks piiitkä aika sitten.

Ainiin, Cicaro ei päässyt parhaimpaan kolmikkoon Best Friendin Gear koira 2015 -finaalissa, mutta jännitystä on vielä luvassa sillä Kipsulla on edelleen mahis päästä kaikkien 12 finalistin joukosta BF Gear-koiraksi vm 2015!!
Nolouden ultramultisuperhuipentuma, toivottavasti naapurin koirat on sokeita.
Meidän naapuriin tulee kuulema koiranpentu, enkkubulla. Sitten tässä rivitalon tönössä on joka asunnossa jokin eläin. On kissaa ja koiraa, ja taatusti eläinrakasta porukkata ympärillä mikä on toki mukava asia. Koska kevät on täällä ja meiltä jäi talven ajalta julkaisemati monen monta ihanaista talvikuvaa, niin tässäpä näitä kuvien ystäville oikein näytön täydeltä. Avaa koko postaus tämän postauksen lopusta kohdasta Lisätietoja, mikäli koko kuvarimpsu ei näy.

Näin muuten viime yönä mitä kummallisinta unta. Unessa Cara oli saanut yhden, noin sentin mittaisen pennunrääpäleen, joka oli vielä sikiö. Nahkainen, kehittymätön sikiöpentu. Se kuitenkin liikkui vimmatulla nopeudella. Sain sen kiinni ja laitoin sen Caran maitobaarille. Se kasvoi hetkessä 2 viikkoisen pennun kokoon, se oli väriltään merle ja sillä oli violetit silmät. Miksi flunssassa näkee aina omituisia unia?


Heihei talvi, nähdään taas vuoden lopussa.4 kommenttia:

 1. Hauskan kuuloinen tuo uni :D Mä näin joskus suunnilleen 5-6 vuotta sitten unen, missä olin kaupassa ja siihen liittyi jotenkin olennaisesti se, että jäätelöpaketeissa oli jäätelön sijaan shelttipentuja tmv... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranenaikasentään :DD Loistouni siullaki ollut!

   Poista
 2. Jenna17.3.15

  Ootsä luopunu kokonaan nappulasta? Vai miksi punnihet nuin tarkkaan ruuan :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon syöttäny pelkkää raakaa ny varmaan vuoden verran. :) Syötin kyllä pitkään 50/50, mut nappula väheni koko ajan kuin huomaamatta vähemmäks ja vähemmäks ni päätin et opettelen syöttää pelkkää raakaa. Nappulaa syötän vaan hätävarana ja mökkireissuilla, kotikotona olles jne.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.