27.4.2015

Portaalibloggauksen alku

Kerroin jo aikaisemmin tämän kevään aikana aukeavasta lemmikkiblogiportaalista, ja joku saattoi jo arvata, mitä kyseisen portaalin esitteleminen tarkoittaa Paimenlauman blogille.

Pieni ylpeyden häivähdys lienee sallittua, sillä pääsimme ensimmäisten joukossa yhteistyöhön bloggaamaan Lemmikkiblogit-blogiportaalin listoille! Jos aikaisempi postaus Lemmikkiblogit-portaalista jäi lukematta, löydät sen täältä. Kyseessä on siis Suomen ensimmäinen lemmikkiblogien portaali, joka on rinnakkaissivusto jo tunnetuksi tulleelle Blogitalli-hevosblogiportaalille.

Tämä tarkoittaa sitä että jatkossa postauksemme tulevat löytymään kyseiseltä sivustolta ja pääsen myös kehittämään portaalin toimintaa. Tämä muutos tuo hieman uusia tuulia jo paatuneen varmaan bloggaamiseeni, mikä on tietenkin erittäin tervetullutta. Blogimme ylöosaan tulee jossakin vaiheessa ilmestymään blogiportaalin oma yläpalkki. Odotamme innolla, mitä tuleman pitää!

5 kommenttia:

 1. Anonyymi28.4.15

  Miksi se "koiratappelu" postaus poistui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska satuit olemaan sopivaan aikaan tietokoneella kun julkaisin postauksen ja 10 sekunnin kuluttua palautinkin sen luonnoksiin koska ajoitin sen julkaistavaksi päivämäärälle 28.4. klo 13 hujakoille. Siksi, ettei samana päivänä ois julkaistu kahta postausta, mikä ei mielestäni ole lukijaystävällistä (olin jo julkaissut tämän portaalipostauksen 27.4.) Toisinaan julkaisen postauksia ja palautankin ne luonnoksiin. Asiasta ei tarviste hätääntyä, ne tulevat yleensä jossain vaiheessa vielä julkisiksi :)

   Poista
 2. Anonyymi29.4.15

  Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Onnea portaaliin mukaan pääsemisestä! Nämä uudet portaalit blogimaailmassa tuovatkin mielenkiintoisia uusia tuulia blogimaailmaan. Blogisi on todella hieno, niin ulkoasultaan kuin teksteiltään, joten en ihmettele ollenkaan, että se pääsi portaaliin mukaan. Pikemminkin ihmettelisin, jos se ei olisi päässyt! :D

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.