17.6.2016

SE ON TIINE!

Ei mulla muuta. Oon vaan yks maailman onnekkain Leena ja halusin tulla kertomaan tän teille kaikille.


Pienistä napakoista potkuista ja vatsan muljahteluista ei voi enää erehtyä - meille tulee pentuja. Ruosteessa olleet rattaat pyörivät jälleen vinhaa vauhtia, ja sunnuntaina käydään hakemassa tarvikkeet pentulaatikkoon ja alkuviikolla hankitaan loput pentuetta varten tarvittavat tarvikkeet.

Lienee viimein aika paljastaa enemmän yhdistelmästä, joka saapuu maailmaan juhannuksen tienoilla. En ole kiusallani pitänyt teitä jännityksessä, koska halusin vain odottaa että koira on varmasti tiine ennen kuin jaarittelen yhdistelmästä ja ajatuksistani sitä koskien sen syvemmin nettiin. Olen tietysti erittäin innostunut yhdistelmästä ja toivon hartaasti syntyväksi sopivaa narttua, joka voisi jäädä tähän lähipiiriin äidilleni kasvamaan. Itselleni en ole jättämässä pentua tästä yhdistelmästä. Sydän kylläkin huutaa toisin mutta täytyy pysytellä järkevänä - tiedän että kaksi kisaikäistä, aktiivikäytössä olevaa harrastekoiraa on maksimimäärä minulle.

Uroksesta odotetuin tieto lienee sen rotu - lapinporokoira, yllättikö? Julkasen huomenna tuoreilla silmillä tarkemman koosteen yhdistelmästä.

10 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Nyt vaan onnea loppuodotukseen! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17.6.16

  Paljon onnee!!! Tätä on odotettu ja PITKÄÄN! :D :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17.6.16

  Lapinporokoira kuulostaa hyvältä rotuvalinnalta :) en malta odottaa millaisia paimenia pennuista tulee :D

  VastaaPoista
 4. Oijoi sieltä tulee varmasti ihania ja kauniita pikku pentusia <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17.6.16

  Ohoh, lappari yllätti ainakin minut! Loistavan kuuloinen valinta, toivottavasti synnytys ja kaikki sujuvat hyvin!! Kuulumisia odotellessa!

  VastaaPoista
 6. No niin, onnea etukäteen! Toivottavasti tulee soppeli määrä pentuja. Porokoira kuulostaa hyvältä rotuvalinnalta isäksi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempityksestä, olen tosi iloinen että löysin ihan loistavan uroksen Caralle. :)

  VastaaPoista
 8. Jenna19.6.16

  Tulen kyllä pentusia nuuskimaan heti kun mahdollista! <3

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.