31.7.2017

Suuria saavutuksia

Me ollaan liekeissä!

Minun salainen haave toteutui 27.7. Tervon Match Showssa, kun Caramel saavutti BIS1-sijoituksen. Kädet tutisten rutistin Caraa, että viimeinkin me tehtiin se - Cara oli mätsäreiden kaunein koira. Osallistujia tapahtumassa oli yhteensä 74kpl.

Vaikka mätsärit on meille vain hauskaa ajanvietettä, on tässä 7 vuodessa mitä mätsäreitä on kiertänyt, ehtinyt haaveilla että ois se hienoa edes kerran elämässään olla koirakkona Best In Show. Sinänsä kiva että tämä tapahtui just Tervossa, koska sieltä me molemmat ollaan lähtösin. Tuomarit kommentoivat että toista samanlaista sijoitusta ei tartte kauaa ootella jos koira esiintyy aina noin hienosti. Taustajoukot taas kommentoivat että heitä jännitti varmaan minuakin enemmän seurata sivusta meidän sijoittumista. Oikein ihana päivä rakkaiden ihmisten ja koirien parissa.

BIS1
Best In Show Caramel 6v 2kk
BIS-kehästä.
29.7. agikisoissa Varkaudessa Cicaro teki sen - se lunasti pääsylippunsa kakkosluokkaan!! Ensin oli A-agirata jolta tuliaisena 15rv kepeiltä ja yliaikaa. B-agiradalle mentiin siis ilman suuria odotuksia, ja kuten valmentajakin joskus tokaisi, tämä koira se jaksaa aina yllättää. Puhdas rata, luokkavoitto, LUVA ja SERT. Maalissa meinasi itkettää onnesta - kiljuin ja hihkuin varmaan autolle saakka - minun pikkumusta kisaa viimeinkin kakkosissa! Koira sai niin paljon kehuja ja namppaa että toivottavasti ymmärsi tehneensä aika hienon radan. Hemmetti että tuntui samaan aikaan niin epätodelliselta ja hyvältä. Just tämän koiran kanssa tuon tuloksen eteen on tehty ihan hemmetisti töitä. Me todellakin ansaittiin tuo hetki. Cicaro tarjoaakin seuraavissa viikkotreeneissä namppaa treenikavereille.

Tuore kakkosluokkalainen ja vähän SERT-ylpeyttä havaittavissa.
Entistä onnistuneemman päivästä teki se että harmajainenkin yllätti. Caramel teki voittonollan B-agiradalta!! Luulen että se saa pian vimeisen LUVAn ja nousee kolmosiin, on se niin hyvän tuntunen ollut radoilla viime aikoina. Just sellanen kuin se joskus parhaimmillaan on. Se on sellanen fiilis että meillä on sama ajatus ja sama päämäärä.Keli kisoissa oli kohillaan. Oltiin paikalla aamusta alkuiltaan saakka ja koko päivän aurinko porotti kuumasti. Pidin koirilla vähän väliä viilennysmanttiksia, ja onneks hanasta sai jääkylmää vettä manttelien kastelemiseen. Kisojen jälkeen käytettiin vielä treenikaverin kanssa koiria uimassa läheisessä rantsussa. Sertikoira palkitsi itsensä pyörimällä jossakin jätöksissä. Rannassa Sertikoira sai myös Sertipesun tämän johdosta, hoho. Likat osas lepäillä kisapaikalla aina tilaisuuden tullen, joten ne jaksoivat pyöriä vielä yömyöhään mökillä jonne mentiin suoraan kisoista sukujuhliin. Yön ne nukkuivat arvatenkin melkein taju kankaalla.

12 kommenttia:

 1. Voi miten hienot tytöt <3 onnea hienoista voitoista! Käytiin eilen koirahierontakurssilla Kylmässämäessä. Oli tavallaan sosiaalinen tapahtuma meille molemmille. Hippu sai esimerkin siitä ettei jokainen tapahtuma ole riehumista, missä on koiria. Piti vähän keskittyä. Ei se oikein malttanut vaan sitten maksaherkut vei sen huomion. Mutta oli se illalla väsynyt, ei edes jaksanut raahuatua sänkyyn. Ja minun mieltä lämmitti että ohjaaja kehui miten hienosti nuinkin nuori ja ekaa kertaa oleva koira jaksoi olla pari tuntia paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! :) Hehe, hyvää harjotusta nuorelle koiralle tollaset rauhottumistilanteet.

   Poista
 2. Onnea siirrota 2 luokkaan ja kakkosluokan voittonollasta. Hyvää menoa molemmilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla ja kiitos mukavista radoista! :)

   Poista
 3. Oikein paljon onnea kaikista menestymisistä! ♥

  VastaaPoista
 4. Jee! Niin hienoja saavutuksia! <3 Ei sul oo videoita neitosten radoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ikävä kyllä ei ole :/

   Poista
 5. Nyt oli kyllä jo pakko tulla kommentoimaan, kun oon jo jonkun hetken seuraillut. Tätä blogia on aina kiva lueskella ja teksti on tosi mielenkiintoista, oli aiheena mikä tahansa! Noi blogin päätähdetkin vaikuttaa oikein mainioilta otuksilta! :)
  Meillä on kans ekat mätsärit nuoren noutajauroksen kanssa tulossa ja vähän kyllä jänskättää, mutta jospa sieltä kehästä selvitään pois ihan kunnialla... Oon tässä keräillyt rohkeutta lueskelemalla näitä sun mätsäripostauksia.

  Ps. Sain viimeinkin tarpeeksi rohkeutta pistää pystyy oman blogin. Löytyy osoitteesta http://gdamncool.blogspot.fi/
  Saa käydä kurkkaamassa jos haluaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lotta ja kiitos viestistäsi ja palautteestasi! Tosi kiva kuulla. Mätsärit pitää ottaa rennolla asenteella, pääasia että siellä on kivaa. Okei, BIS-kehässä saa kai vähän vakavoitua. Menkää ihmeessä kokeilemaan, mätsäreihin voi vaikka jäädä koukkuun kuten mulle kävi. ;) Käyn kurkistelemassa blogiasi.

   Poista
 6. Paljon onnea agituloksista ja mätsärivoitosta! :) Muistan itekkin miten mieletön fiilis oli, kun Aidan ekaa kertaa oli mätsärissä BIS1 9-kuisena rimpulana. Enkä malttais oottaa, että penikalla tulisi tehosterokotteen varoaika täyteen, jotta päästään mätsäröimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Ne tuntuu pitkiltä viikoilta kun oottaa että rokotukset on kunnossa :D

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.