21.11.2017

Nollien taival jatkuu

Käytiin törsäämässä kisalahjakortti Pieksämäellä viikko kaks sitten. Karpsa hävisi ykkössijan ja agisertin vain kahdella sekunnilla voittajalle, mutta rata oli tosi loistava ja etenemäkin taas yli 4 vaikka videolla vauhti ei edes näyttänyt siltä ja monessa kohdassa ois voinu säästää sekunteja. Varmistelen kisoissa edelleen, joten siitähän ne sekunnit lähtee. Selasin tuossa meijän aiempia tuloksia ja Cara on saanut agiurallaan nollatuloksen about joka toisista kisoista, huisia.

Cicaron focus oli liiaksi minussa joten sen radat oli melkosta kiukkuilua. Eli jatketaan jälleen estefocuksen kanssa työskentelyä. Treeneissä on huomattu että kummallekin koiralle pitäis vahvistaa takaakiertoa. Kaikenlaista kikkailua on tehty, joten perusteet alkaa ontua kun niitä ei tuu samal tapaa tehtyä.

Kontakteista tulee iso plussa, niitten jankkaaminen näkyi kisoissa. Nyt likat ei syöksyny alas puolivälistä kontakteja, mutta onhan nuissa silti vielä aika lailla tekemistä, että se oikee 2o2o joskus nähtäs kisatilanteessakin.

Vähä sellanen ikuisuusprojekti tämä agilitykoiran kouluttaminen!

6 kommenttia:

 1. Meilläkin alkoi agilityharrastus, sunnuntaina oli ekat treenit. Hippu sai kehuja siitä miten hienosti se motivoitui nameista ja leluista, on myös sopivan ikäinen aloittamaan harrastusta, hänestä kuulema olisi agilitykoiraksi :) ei kuulema uskoisi ensikertalaiseksi. Oli mukava treeni mullekin, mennään kyllä toisenkin kerran ja voi olla että myöhemmin ihan aloitellaan harrastamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ompa kiva kuulla! Hienon harrastuksen äärellä olette :)

   Poista
 2. https://koiramaisiaharrastuksia.blogspot.fi/

  Vaikka itse olen lajia harrastanut vasta vajaat neljä vuotta, niin olen huomannut tuon saman, että agikoiran koulutus on vähän niinkuin ikuisuusprojekti, mutta kiva sellainen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo, yhen asian kun saa kuntoon niin jokin entinen taito unohtuu :D

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.