10.4.2011

Tiineyden tarkkailua

Koska emme voi varmaksi sanoa, minä päivänä rakkausviikosta hedelmöittyminen tapahtui, niin päätin että alan laskemaan Sanin tiineyttä siitä päivästä, kun Roksu ja Sani olivat ensimmäisen kerran yhdessä, eli 25.3. Laskettu aika olisi täten 27.5. Koirat olivat yhdessä 25.3. - 1.4. ja Roksuhan hyppi Sanin selässä vasta loppuajasta mitä koirat nyt olivat yhdessä.

Eikun odottelemaan. Jospa siinä 4. viikon kohdalla alkaisi näkymään jotakin merkkiä tiineydestä, eikä tuloksena olisi vain valeraskaus. Neitiä liikutetaan nyt ahkerasti ja ruokavalio uusattiin jo viikkoja sitten mahdollisimman monipuoliseksi. Tutkin myös läpi kaikki vitamiinit ja niiden lähteet, jotta ruokavalio olisi mahdollisimman hyvä ehkä-odottavalle nartullemme.

Laitan tähän alle kuvia Sanista tiineysviikoilta, tosin muutosta saattaa ensin näkyä hoikempaan suuntaan (ahkera lenkkeily & karvanlähtö), ja toivottavasti aletaan menemään siihen paksumpaan suuntaan jossain vaiheessa...
Ei päästy ihan yhdeksänteen viikkoon,
kun pennut päättivät tulla maailmaan.

3 kommenttia:

 1. Nno höh, johonkin onnistuin kadottamaan jonkun anonyymin kommentin, liekkö tein jotakin väärin, mutta hän sanoi etten tietäisi maksan annostelusta, joten tässäpä sinulle anonyymi: Vaikka sain juuri monen monta kiloa maksaa koiralleni, niin ei se tarkoita että olen nyt syöttämässä yliannoksia koiralleni tuota tujua tavaraa ja myrkyttämässä turrikkaani A-vitamiinilla. Koira saa pari kertaa viikossa n. 20g maksaa muun ruuan seassa, eli koira ei todellakaan saa sitä liikaa... ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17.4.11

  Toivottavasti Sani tekeekin oikein hienon ja terveen pentueen! Aiotteko jättää itellenne yhtään ? :D
  -Nea

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Nea, sitä toivotaan myös :) Juu kotiin jää ainakin yksi pentu, sehän tän pentueen idea onkin että saan itselleni siitä harrastuskaverin opiskelujen ajaksi ja siitä eteenpäin toivottavasti moneksi moneksi vuodeksi... :DD Tietysti välillä haluan Sanin maailmalle kanssani asumaan mutta koiria voi vaihdella kodin ja kämpän välillä vaikka joka viikonloppu... x)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.