13.6.2011

Meistä tulee isona koiria

Caramel simmut auki.
Huhhuh, en edes tiedä mistä aloittaisin. No, olin siis reissussa melkein viikon ajan enkä nähnyt pentuja tuona aikana. Tulin tänään takaisin kotia ja silmät vierivät jonnekin lipaston alle kun näin pennelit. Voi tajutonta, ne olivat kasvaneet viikossa niin paljon, että en meinannut uskoa näkemääni! Kaikilla on simmut auki ja korvat kasvaneet kunnon lärpäkkeiksi. Karvaa on tullut lisää hurjasti, kuonot alkavat hahmottua entistäkin paremmin, tassut ovat suuret, kulmahampaat näkyvät aavistuksen.

Ja mitä käytökseen tulee, niin ne haukkuvat, murisevat, kävelevät, istuvat, nuuhkivat, riehuvat ja seuraavat katseellaan tapahtumia. Pian naperot täyttävät 3 viikkoa. Kynnet leikattiin toistamiseen ja Sani voi edelleen hyvin ja imettää enimmäkseen istualtaan. Sanikin oli aika innoissaan, kun tultiin reissusta.

Naperot osaavat käydä hienosti lehdellä, pentulaatikkoon ei juurikaan ilmesty tarpeita ja lehti pitää vaihtaa useasti. Kunhan vauvat täyttävät 3 päivän päästä 3 viikkoa, ne saavat alkaa maistelemaan muutakin ruokaa kuin Sanin maitoa.


Caramel sylissä.
Isot vauvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.