15.6.2011

Ulkotarhailua

Koko lauma tarhaan tutustumassa
Muori oli nikkaroinut naperoille tänään pentutarhan etupihalle. Naperot kävivät hetken aikaa ihmettelemässä ulkoilmaa. Cicaro oli kaikkein rohkeimpana tutkimassa ympäristöä ja niin kuin aina, haastamassa sisaruksiaan leikkiin. Cornette, Comet ja Chestnut väsähtivät nukkumaan tällä kertaa varsin nopeasti uudessa tilanteessa. Cornette istuskeli pitkän aikaa ja katseli aidanraosta ulkopuolelle, liekkö ajatteli karata.

Olen nyt alkanut huomaamaan reilummin luonne-eroja pennuissa, ja muille pennuille olenkin hyvät kodit katsellut melko varmaksi, mutta trikkitytöille en vielä ole sitä oikeaa päättänyt. Ehdokkaita kyllä on, mutta katselen hyvin huolellisesti passelit kodit ehdokkaiden joukosta, ja luultavasti kotiehdokkaita tulee vielä lisääkin. Eilen alkoi pantoihin totuttelu, ja tänään 3-viikkoisina pennut saavat maistaa ensimmäistä kertaa jauhelihaa ja myöhemmin turvotettuja pentunappuloita. Madotus on edessäpäin.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit ! Ne on iha liian sulosia :D Toi kuvassa ihan täällä alhaalla eka pentu, toi vaalee niin on iha sen näköne et 'maailma oottaa mua, KARKUUN!' :D

    Niin 2 jää sit teille vissiin vai ? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, 2 jää kotiin.

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.