25.6.2012

Juhannustassuttelua

Juhannuksen seutu meni mökillä ja töissä. Tassueliöt piti möksäl pitää kii ku siel oli niin paljo muutaki sukua meijän mökkiyhteiskunnassa. Pari muuta koiraa oli kans möksäpaikalla, kaks uros aussia, aivan ihana red merle oli mei sukulaisilla mukana! Namnam.

Lissäämpä kuvan mei mökistä, ku siitä niin tiuhaan tulee päivityksiä näin kesäsin ni vois vähä hahmottaa et millases mestas me sit oikeestaan riekutaan tuon lauman kans. Viel tos on risukasaa, ylimäärästä tavaraa ja telinettä tiellä, terassia ja rillipaikkaa ei oo rakennettu ja kaide on vasta runkovaiheessa, mut saatiimpaha pari vkoa sitte jo maaleihin! Iskä sen rakens meille sen kersoillee, ihana seutu, järvi ja kaikki. Tuo mökkipaikka on kuin pieni kylä, jossa isän puolen suku kerääntyy viettämään kesää yhdessä, mutta kuitenkin erikseen. Tos on ny pikaseen laskettuna 6 mökkiporukkaa samal alueel, me yksi niistä.
Mei uunituore mökki!
Ne vaan oli niin ujoja ne aussit et ne ei uskaltanu tehä tuttavuutta vaikka Sani heilutti häntää ja koetti mennä lähemmäs, ja lopulta meni maate, mut ei varmana uskaltaneet tulla Sania tervehtimään. Aurora ois halunnu tutustua niihin kans, mut ei sitte uskaltanu ku ne aussit vaan haukku sille. Cicaro ja Caramel säesti mukana, mut kyl ne vähä käväs nuuhkasemas ausseja kuononpäästä, ja siinä se.

Koirat sai uida ja melskata taas kokonaiset pari päivää, tosin vesi oli tosi kylmää ku on ollu niin tuulista et pohjavedet on sekottunu. Jeapsis, ite jouduin painumaan juhannusiltana yötöihin, ja jätin lauman ja siskon kavereineen mökille.

Nyt ois sitte toisen juhlan vuoro, ku menin täyttämään ite pyöreitä, joten huomenna käydään kaveriporukalla niemes rantsuilemas ja uimas ja pitämäs hauskaa, koirat messiin niinku aina.


Lisää kuvateksti
Ähähä, testattiin Sanin kans ekaa kertaa pyöräl ajua sivutiel, hyvi onnas! :D Sani ei jumitellu vaan laukkaili ihan omalla kaistallaan kuuliaisesti. Pitänee ottaa tuo liikuntamuodoks ni karisee kilot rouvalta.

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla! <3 Liityin lukijaks ja käy ihmeessä vilkasemassa munkin oma blogi, yritän saada 10 lukijan rajan rikki :) http://treeniduo.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.