20.6.2012

Päivittelyä elämään

No nyyytton kyllä jo parempi välillä rustailla elämätä ylös ja alas tännekki suunnille, etten hajapäänä unoha kaikkea mitä PITÄISI kirjoittaa.

Lauma kävi mökillä keräämässä kymmenet punkit ihteesä. Sehän oli siis periaatteellisesti tarkoituksemme, miksi ikinä möksälle lährimmekään. Ei vaan, laitettiin möksä kesäkuosiin, siivoiltiin ja eleltiin iloisesti laulellen aina auringonnousuun. Katsoimme kiintoisan elokuvan, jolle räkätimme aamuneljään saakka, ja viimein Napraki potkas tyhjää ja simahti. Laumalla jäi unet vähiin meijän mölyämisen takia, mut hyvin ne jakso vielä riehua seuraavana päivänä. Käytiin illast autiotalolla ja saarien seudulla käppäilemässä. Saletisti natsaa et joskus otetaan koiralauma matkaan ja retkeillään joku yö tuol saaristos koirien kans. Jos vaikka iska heittäs meijät motariveneellä Kuninkaansaareen niin oispa aika kuningasolo olla kokonaisen yön ja päivän ajan saaren kuningas laumansa kanssa BUHAHAHA.


Huomatkaa kokoero!!
Rocbee Donovan, Koda! Sanin
Best Friend.
Sampura vahtii mökkelöä.
Ajelemmaan lähössä?

Möksäl oli messis täl kertaa Manti ja Koda-wss. Ihan normii mökkeilyy, pelloil rallittelua ja rillailua, sää oli puolellamme ku arska paisto 24/7 ja uitiin paljon ku vesiki oli iha lämmint, kaikki koirat ui aina meijän perään ku me lährettii uimasille. Illast ku otettii siin porukal arskaa rantsus ni Koda näki ku rantaa lähesty joutsenpari. Koda sit lintukoirana niistä kinostui kovasti ja rynni uimaan niitä kohti. Joutsenet ei Koboa säikkyny, vaan urosjoutsen (sanotaanko joutsenista uros ja naaras???) puolusti vaimokettaan, pörhisteli siivet ojossa sähisten Kodalle, joka onneksi tajusi antaa periksi ja uida karkuun rantaan. Se vaan et tää hemmetin kanalintu läks Kodan perään, jolloin meille kaksjalkasille tuli lievä panicos, että se lintu tappaa Kodan. Nehä on iha perhanan vahvoja lintuja, nääsnääs. Mä sit rääkäsin et männää pelastaa Koda, ja 3 ihmistä 4 paimenkoiran kans rynnisti järveen Kodaa pelastamaan >:DD!! Kyllä siinä joutsen kääns pyrstösä ku tuli tollane armeija Kodaa pelastamaan. Myöhemmin joutsenet iski uudelleen kettuuntuneena, ku Koda jahtas tällä kertaa telkkäperhettä järvessä. Joutsen tuli taas, puolustaen tällä kertaa telkkiä, ja taas sama rituaali ja Kodan hämmennys. Täl kertaa Koda ui ite rantaan, ja joutsen läks tyytyväisenä pois eikä enää jahdannut Kodaa.

Koda kiipelissä!
Siinä meillä lintukoira.. ja toinenkin.


"Kun pittää olla tyhymä." Kiksun vakio since 2011.

Mankelo ja Koda :3
ÄITKÄ ÄLÄ JÄTÄ MEITÄ!1!! Uikaa titkot kovempaa!11
Oltiin menossa verkoille iskan kans...... saatiin seuraa.
Kirjoittelija ja Caramel pellolla
paistattelemassa.
Mätsäreissä käytiin Auroran kans, ei otettu nyt ollenkaa teinejä mukaan. Auroraa pelotti ihan hirveesti, se vaa jäkitti istua ja katteli ihmeissään menoa, vaikka ei siel kauheena porukkaa ollu. Seropikehässä oli 3 osallistujaa, Aurora oli tietysti niistä nuorin, muut oli aikuisia seropeja. Aurora oli jo kerenny ennen kehää totutella maisemaan ja meteliin, ja kehässä neiti jumitti vain kerran, ja houkuttelin sen taas pian ravaamaan. Liikkui ihan jees, seisoa malttoi ihme kyllä tosi näppärästi! Ei hötkyillyt, vissiin lämmin ilma teki tehtävänsä. Sain asetella sen aika hyvään seisontaan ja tuomaria ei pelänny ollenkaan, häntää vaan heilutteli ja antoi tutkia ihtesä hyvin, vaikka ois halunnu männä istumaan siinä. Tuloksena MON2, eli ei sentään oltu vikoja :D Palkinnoksi pokaali ja pinkki ruusuke sekä pussillinen puruluita, kakkapusseja, turkoosisävyinen narulelu ja sen sellasta. Mukana mätseis oli Emppu ja Allu-cockeri.Kuopio Match Show MON2!
Hieno neiti Aurora!Hey yeah. Auroran kans saunottiin tos äske illal ja käytii päiväl katiskalla. Meil on katiskat iha rannas, ni Aurora haukku ja pureksi ja raaputteli katiskoita ja katkas katiskanarun =.=? Hemmetin napero, ku en kerenny kieltämään. Sit se viel kiipes huteran katiskan päälle ja istu siihen typeränä. Sain vaan kännyl pari sukkakuvaa siitä, voisin tähänki yhen tursasta.

Kala katiskan väärällä puolella?
Hups, tiivistäminen ois taito. En ite tykkee lukkee ollenkaan mitään romaaneja, (tykkään kylläkin kirjoittaa niitä), joten voin vaan kuvitella tuskanne. Pahoitteluni ja syvimmät osanottoni, älkää potkiko tyhjää. Laitan tähän lohdutuksena vähä kuvamateriaalia viime päiviltä... :'''3 (ja niitäki tulee ainaki 20 bwahaha) Ei siisus raistus näiton paljon. Valikoin muka vain parhaimmat ja edustavimmat kuvat, ja näitä tuli oikeesti ainaki 30..... okei, karsin vielä. Noin. Öitä, Paimenlauma kuittaa tähän.

4 kommenttia:

 1. miun mielestä tää oli oikein mainio postaus, vaikka pitkä olikin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että joku jaksanut lukeakin tuon, ja kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja kerranki kunnon postaus sulta ;) Oli ilo lukea ^^) Vitsi ku törmäiltäs joskus :p Hiukan toi sun "vesileima" tai toi copy merkintä on ihana :D Tee mullekin tommone! x)

  VastaaPoista
 4. Bwahaha tänks ränks! Jep, ois kyllä ihan jännä, harmillinen välimatka mut jos joskus tiietää et liikutaa toistemme seudulla ni katellaa! :D Joo väsäsin tollasen oman leiman, helpompi iskee se joka kuvaan kuin aina väsää jtn erilaista ja kirjotella uusiks tekstit joka kerta ku laittaa kuviin copymerkintöjä.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.