21.9.2012

Karvapöllyt

Siis mitä!? Luulin, että kun päästään taas kaupunkiin, mulla riittää postausaiheuta vaikka millä mitalla. Mut nyt tajusin et en oo kahteen viikkoon postannu yhtäkään postausta tänne? Voi hemmetti, eikä mulla oo vieläkään oikein mitään uutta ilmoitettavaa. Okei, Cara vaihtoi peitinkarvansa, ja sen merleväri puhdistui. Ei oo enää rusehtavaa karvaa seassa, ihan muksa homma. Me ei oo tehty mitäään jännäää. Normaalia lenkkeilyä ja parit koirapuistoilut, siinä se. Tokottelu alkaa vasta ku hallis alkaa vapaavuorot koiraharrastajille, eli vissiin lokakuussa-marraskuussa?


Aksan jätän ihan suosiolla kevääseen. Se että mulla ei ole autoa enää, haittaa tosi paljon täs kulkemises useiden kilsojen päähän harrastamaan. Jotkut mätsärit ois tulosillaan täs syksyllä, sinne suunniteltiin kaverin kans menevämme, hänen kyydillään. Rokotukset menee vanhaks nyt syyskuun lopulla, vois soitella ens viikoksi aikaa nuille tonne mis käytin Aurorankin. Cicaron juoksut ovat loppumassa, mutta ei voida vielä puistoilla silti urosten kanssa vähään aikaan. Muutama Essin vko sitte lenksulla ottama foto vielä tähän...


Meijä ovikyltti... :3
Meillä on syöty viime aikoina paljon mikromunakasta.
Päällä merileväjauhetta hammaskiven ehkäisemiseksi.
Uuden tempun opettelua, Karskin kans parina iltana
harjoitelty syliin hyppäämistä. Tässä nostin Caran ite tohon.
Naapureita oon nähny paljon täs viime aikoina, ja ovat jälleen kehuneet, miten kilttejä koiria mulla on ku ovat ihan hiliaa vaikka ovikelloa joskus ykski soitteli ku en ollu kotona. Se on aina tosi piristävä kuulla, ja jotenki tuntuu et noi on ikäsekseen muutenki tosi fiksuja neitejä. Lenkeillä vain toisinaan haukkuvat toisille koirille, kotona osaavat tosiaan odotella kiltisti ja silleen. On mukavata ku elo sujuu hyvin. Opetellaan nyt muutamaa uutta temppua, vähä sellasia tanssiliikkeen tapasia noitte kans, ku ei päästy aksaamaan ja se ärsyttää mua edelleen. Muut ravaa kursseilla ja julkasee aksakuvia ja mitä me tehää? No lenkkeillään pitkin katuja, siinä meijän tän syssyn harrastukset... Plääääh. Mut vielä meki päästään elvistelee aksakuvilla joku päivä, ja nää oppivaiset kakarat ottaa kyllä muut otukset kiinni aksataidoissa hirmuista kyytiä. Höhö. Nuoria koiria vielä ovat ja todella motivoituvia, ja onhan meillä pohjat aksalle tehty jo viime kesänä kotona. Tuntuu vaa silti että nää on jo koht 1½v ja ei oo oikein harrastamaan päästy. Kajaanis on vaan pari aksaseuraa ja kalliita kummatki, mut se ei oo se ongelma, vaan se auton puuttuminen, mikä tuli ihan yllätyksenä ku se hajos iha varottamatta tos loppukesäst. Meinasin keväällä katella autoo alle, ja sitte ku onkin jo normikoulua eikä harjottelua, ni kerkee paremmi reissaamaa aksaan.

16.15 okei, just ku pääsin valittamasta aksaharrastuksen jäätymisen takia, ni käväsin tos just koirapuistos noitte kahen kans, ja siel oli kaks leikattua poikakoiraa ni saivat puistoilla yhessä kaikki. Siinä sit tuli juttua yhen tyypin kans et tää nykynen Puistolan koirapuisto puretaan pois, koska se on kauheen märkäpohjanen ja huonokuntonen, ja tohon ylemmäs mäelle tulee uusi puisto. Tää on siis lähin koirapuisto miu kämpilt, matkaa tonne on vaan about 400m? Ja siitä tulee iha sigaiso, uus fiini puisto! Siitä tulee kaksosanen ja vissiin hiekkapohjanen ja sinne tulee ihan uudet AGILITYESTEET. OMG olin ihan haltoissani ja ku jäätii sinne sit tytyjen kans keskenämme ni käytii kuikkimas sitä aluetta joka on kepitetty ja kaavotettu tulevalle puistolle, ni se on ihan huisin kokonen!!! Vähä siiistii, kunhan nyt äkkiä saisivat ton valmiiks ni pääsis aksaamaan uusilla kaupungin esteillä ihan tohon lähelle iha millo halutaan ja ILMASEKS! Voisin vaikka maksaa niitte esteitte käytöstä, ku ongelmana ei ois enää kyyti kilometrien päähän aksaamaan. Vissiin ryysis jos sinne tursuu kaikki aksaamaan, toiv. pysys esteet hyväs kunnos ja silleen. Nomm oon ihan täpinöissäni! Ei auta ku ootella...

2 kommenttia:

 1. Anonyymi25.9.12

  "Naapureita oon nähny paljon täs viime aikoina, ja ovat jälleen kehuneet, miten kilttejä koiria mulla on ku ovat ihan hiliaa vaikka ovikelloa joskus ykski soitteli ku en ollu kotona."

  KUOLEN IHAN TÄHÄN PAIKKAAN :''''''''''''''''''''''''''''''''''D
  Mitä ihmettä siellä tapahtuu!

  VastaaPoista
 2. Mmmmitä... :'D Noku ihan tosi, niinne on sanonu ja joku niist kuulema koettanu mua joskus tavottaa ja rimputellu ovikelloa eikä nuo oo virkkanu mtn!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.