16.4.2013

Kun kello lyö tassuille

En sano tätä ensimmäistä, enkä viimeistä kertaa: Minun vuorokauteni 
on 23 tunnin mittainen.


*Tirlinging* ...
Voihan kömmähdys. Taas. Enkä edes nukkunut pommiin tokosta niin kuin usein tiistaisin, kun saan pää kolmantena koipena juosta tokoon koirat pöllähtäneenä unenlahjojeni takia. Olin vain harvinaisen epäorientoitunut aikaan ja paikkaan, kun latasin iloisesti 18 pitkän pitkää powerpoint-tiedostoa luennoilta moodlesta, joista tulisi olemaan tentti nyt torstaina. Aloin lueskelemaan niitä vielä ihan hyvillä fiiliksillä ja päivitin jo Faceenkin, kuinka pitkä ja hervoton ilta tuleekaan olemaan, kun pisimmät pp-tiedostot ovat 150+ dian mittaisia. Siinä sitten alkoi toverit herättelemään tähän maailmaan, että eipäs heillä vain ole luettavanaan kuin säälittävät KAHDEKSAN powerpointtia. Krähähä, siitähä se riemu, hervoton riemu repesi...

... *POFF*
Olin jo päättänyt aiemmin tänään, että luovun yksistä kesteistä, kun luento loppui vasta vailla kuusi. Kestit ohi ja kirpaisi - done. No eipä sinne tokoonkaan tänään voi mennä, vaikka yleensä menen tokoon vaikka pää kainalossa, koska en halua skipata treenejä vaikka ovatkin itsenäisiä ja ilmaisia jne - anohow, done again ja kirpas entistä lujempaa. Kappas aikuiihanaa, saunavuor... eeei. Ei ole aikaa nautinnoille, minullahan on 18 hirmutiedostoa opiskeltavanani.

Mäni saunat, mäni kekkerit, mäni tokot, mäni hermot ja usko opintoihin. Kunnes toverit ilmaisevat pelastaen minun jo korjaamattomasti menetetyn iltani, että olen lukemassa melkoisen kasan ylimääräisiä tiedostoja koko damn tenttiin. Toisaalta, minun työni väheni melkoisesti, mutta tiistaipäivän kaikki huvit meni jo. Huspois.

Mitäs tästä opimme? Jatkossa saattaa joku hemmo tsekata tenttimatskut astetta tarkemmin.
Enkä muuten luovu enää kirveelläkään tokotreeneistä, vaikka mikä tulisi eteen - se on kuitenkin turha luopuminen näin loppuviimeksi.

Onneksi pienetkin asiat elämässä voivat pelastaa kokonaisen päivän. Eldorado-suklaa, tänään me vietämme kokonaisen illan kahdestaan, sinä ja minä, yhdessä kahdeksan powerpoint-tiedoston kanssa. Kunnes 00.00 Supernatural *sydän* tirlingailee ihresä televisioon. Hyvää yötä ja parempaa huomenta.

Karkkivaltakunnan kaunein Qarkki-Queen.
Vappuna, elleivät suunnitelmat mene uusiksi, siskoni saapuu Auroran kanssa Kajaaniin. Jännä olisi nähdä, miten tytöt suhtautuvat toisiinsa pitkästä aikaa nähdessään. Jouluna viimeksi nähneet toisensa. Ennen vappua on kuitenkin vielä muuta ohjelmaa, lähinnä kaksijalkaisella. Lähen lauantaina edustuspäiville Ouluun, joten tytöt menee hoitoon kaverilleni siksi ajaksi. Toivottavasti osaisivat olla edes jotakuinkin asiallisesti tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.