11.4.2013

Red-white, green, brown and pink

Olipas luova otsikko. Sitä se teettää kun häipyy koululta kesken päivän. Miusta on tärkeetä yrittää elää tässä hetkessä, vaikka en siinä itekään aina ressailuiltani onnistu. Päätin skipata epäpakolliset 4 tuntia ja lähtä kotia tuijottamaan Supernaturalin tiistaisen jakson, jota en vielä eilenkään kerennyt tsekata kun iltalenkkimme yhen levottomat jalat omaavan ihmisen kanssa venähti melekosesti. Mentiin niin reipsua vauhtia 2 täyttä tuntia asvaltilla, että alkoi omat koivet olemaan kipeät loppumatkasta, mutta koirat kiitteli. Vielä malttoi neitykät loppumatkasta kanniskella julmetun kokosta, kärsinyttä kepakkoa ja kinata siitä leikillään.
Tokossa harjoiteltiin tiistaina ohjaustekniikoita ja temppuiltiin kaikkea turhaa. Pitäskö alkaa kehitellä uus nimike tiistain tokotreeneille ku menee pitkälti ihan muita asioita treenatessa kuin tokon kimpussa.. Ehkä alankin kutsumaan "tokoa" vain tiistaitreeneiksi. Tänään on agilityn 3. kerta, siitä tulossa taas kooste joko tänään tai huomenna.

Otsikon selvennykseksi,

Red-white siksi, että Kiksun juoksupökät saapuivat eilen. Tilasin Diivadogilta pöksyt, kun nuo aiemmat pinkkimustaraitaiset pöksyt on niin kivat. Suosittelen siis muillekin, kohtuuhinnalla mukavia juoksuhousuja jotka kestävät monen monta pesua aivan uudenveroisena. Nyt ei tarvi hätäillä vaikka tytöillä ois samaan aikaan juoksut, kun on molemmille omat nätit pantsit. Karski saa pitää nuo isommat pögät.

Green siksi, että auringonkukat nousevat. Mmitä? Joo viljelen auringonkukkia, annan niille huomiota kohta enemmän kuin karvalapsilleni. OT.

Brown
siksi, että myönnän suklaan olevan yksi paheeni, ja aion kohta mutustaa Pirkan maitosuklaata katsoessani Supernaturalia. Kelepoo tämmönen pieni irtiotto keskellä viikkoa!Pink
siksi, että sain tänään yllättävän ja mukavan sähköpostin, ja päiväni kirkastui huikeesti! Siitä lisää hieman myöhemmin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.