21.7.2015

Haukkuva boksi

Yhteistyössä Haubox ja Lemmikkiblogit

Mikäs kumma tämä tämmöinen on? Välittömästi au-ke-ne!
Laumaemo esitteli aikaisemmin Hauboxin, tuon uusien tuulien mukanaan lennättämän mysteerilaatikon. Mysteerilaatikko muuttui puheista todeksi, kun se kolahti todella nopealla toimituksella (vain yhden päivän viive ilmoituksesta paketin saapumiseen) pakettiautomaattiin. Laumanjohto noukki laatikon ja toi sen ihmeteltäväksemme. Jotakin hämärää siinä täytyy olla, tuumasivat paimenet. Miksi laumaemo myhäilee innoissansa, pitäisikö pikkumustan ja isoharmaankin tässä vallan innostua? Autetaas nyt avutonta, typerää, kömpelöä laumaemoa. Se reppana kun ei edes osaa käyttää olemattomia hampaitaan jotta saisi mysteerilaatikon auki riittävän rivakasti...


Voi paimenen persvillat, mikä jumalainen tuoksu. Saako tätä maistaa. Ai ei vai. Ai ei ole vielä räiskitty riittävästi ruutuja blogia varten? No ei sitten... no tätä toista kuitenkin varmaan saan maistaa. Ai että mikä tuoksu. Ankasta tykkään minä, minä ankasta kovasti pidän. Saan maistaa maukasta ankkaa minä vähäsen, en lupia minä tarvitse ankan maistamiseen en. Mitäs sää siinä tuupit, hae oma boxi ittelles senkin kaljuharmaa!
No mutta hetkinen, mikä kumma se tämä tämmööne syötävä on?? Joko mustakiukku kerkesi pistellä kitusiinsa kaiken syötäväksi luokiteltavan. Rapiseva, oranssi ja kuminenkin vielä? Eihän tätä voi syödä, olisit hetipian kertonut sen ennen kuin kerkesin tunkea puolet tästä kitusiini! Peeäs ite oot ahne. Leikitäänkö?

Anna ees hörppy. Kyllä tuosta nyt kelpaa hörpätä. Viissataa millilitraa, tästähä riittää koko liitoharjoituksiin jos se lämmin sädehtivä vaikka joskus tavottaisikin tassujenalusmaan. Vaan ittepä haiset pahalta, tuo oli selvä vihjaus! Jos et ravuuttas meitä viattomia kesäkuumalla liitoradalla, ei tässä mitään deodoranttejakaan tarvittais. Höpsö emo, eihän deodoranttia voi syödä. Ai tätä voi? Kiitos. Lisää.

Tunnusta jo! Joku teistä kolmestasadasta on kertonut joulupukille että me on oltu tänä vuonna ylitsemegakilttejä. Hetipian lähetti se pulskea joulupukki meille hartaimman toiveemme; kuivakanaa. Ja taisi vahingossa lähettää naapurin pienen pahansisuisen kuonottomankin osuuden, niin valtava säkki näitä nyt on. Karamellikoira on muuten emo lihonut, ihan se on taatusti tosi isosti pahasti lihonut, sille ei varmastikin tee hyvää tällaiset ylimääräisyydet. Mutta onneksi minä voin auttaa. Kato ny mikä harmaa lyllerö.

Höhö. Typerä emo, ensi yönä on taatusti megalomaaninen tarve päästä ulos. Mutta emo on sikeäuninen. Ei emo yöllä ryömi ulos kotipesästä. Emo ei antanut meille - kuvitella nyt - mysteerilootasta _yhtikäs_mitään. Todella ahnetta emoa. Jjjepp, ja aamulla muuten haisee.

Ai emo haluaa vielä suomentaa mitä kaikkea hauskaa me löysimmekään. Kurja kun ei elekieli riitä, mikä tässä on vielä niin epäselvää ettei kuolavana ja hännänheilutus riittä?  • Rapinaluu, luonnonkumi, 18cm (Trixie)
  • Grillikanafileet, 200g (Planet Pet Society)
  • Training Stick, lihanmakuinen, 50ml (Planet Pet Society)
  • Chewy Twist With Duck, 90g (Good Boy)
  • Crunchy Bakes Training Treats, Salmon & Kelp, 100g (Green and Wild's)
  • Matkajuomapullo, 500ml (Trixie)
Rapinaluu. Voi kuinka likat tykkäs. En ollut aikaisemmin törmännyt vastaavaan kapistukseen. Sain rapinaluuta rutistamalla aikaan kunnon ultraäänen, jolloin lelu kuulosti aikalailla kituvalta mehtäelikolta. Kipsa rupesi heti lelun omittuaan tuttuun tapaansa tuhoamaan sitä. Vaan ei saanut irti yhtikäs mitään. Kestävä kapistus, ja hyvä niin. Trixien matkajuomapullo on jokaisen koiranomistajan perusvaruste, ja me saimme muuten juuri samanlaisen lahjoituksena vastaan kesän alussa. Vaan tuskin kolme matkajuomapulloa vielä reissaaville liikaa on? Ja ainakin nyt mahdollisina tulevina hellepäivinä matkajuomapullo on samaan aikaan ajankohtainen tuote, joten siitä plussa.

Herkkupuoliskoa boxissa oli arvatenkin eniten. Ette ikinä usko jos kerron, millanen määrä meillä jo valmiiksi on kaapeissa koiranherkkuja. Vaikka likat eläis 30-vuotiaaksi, me ei koskaan saatais kaikkia näitä kulumaan niin että likat pysyis ihannepainossa. Vaan uusia tuttavuuksiaha näistäki löytyi (Good Boy ja Green and Wild's) niin kuin Haubox lupasikin, ja on nastaa päästä testailemaan uusia nameja. Boxin namien valinnassa on mielestäni huomioitu mukavasti rasvattomuus, puhtaus ja se että herkut sisältävät monipuolisesti eri ainesosia (ankka, kana, nauta, lohi).

Paketti sisälsi siis jonkin käyttötavaran, jonkin lelun ja herkkuja. Käyttötavarat ovat ehkä eniten mieleeni, mutta hyvät lelut ovat myös aina tervetulleita. Käyttötavaroita tosin on varmasti vaikein valita niin että ne sopisivat mahdollisimman monelle koirakolle. Mietin, että voisiko boxin sisältö varioida vielä muutenkin kuin vain koiran koon mukaan. Eli voisiko boxin sisältöön vaikuttaa hieman omien mieltymystensä mukaisesti. Jos boxeissa olisi vielä olemassa esimerkiksi  vaihtoehdot "lelupainotteinen" tai "herkkupainotteinen", niin vastaisiko se paremmin kuluttajien mieltymyksiä ja tarpeita? Ja ehkä vielä myöhemmin boxista voisi valita vielä erikseen hintaluokan ja toimitusvälin. Tämä nyt tällaista suuruudenhullutusta minun puolestani, mutta kunhan pohdin ääneen. Varmasti erilaisten boxivaihtoehtojen tuottaminen vielä näin aikaisessa vaiheessa ei mitenkään ole mielekästä. Vaan entäs tulevaisuudessa, jos boxi saa tuulta purjeisiinsa koiraihmisten puolelta?

Joku kun tuumasteli jossakin ääneen että entäs jos boxin sisältö ei olekaan mieleinen. Hauboxin sivuillahan kuvaillaan että boxi koostuu pääosin herkuista ja leluista, jotka ovatkin yleensä jatkuvasti kuluvaa käyttötavaraa. Jokainen boksin yksittäinen tuotehan ei voi aina olla täysin nappiosuma, mutta ihteeni ku ajattelen niin jos boxissa on edes pari nappiosumaa, niin hyvä. Eli joku sopiva, kelpo arkiherkku ja mielekäs lelu tai käyttötavara. Jos jokin tuote ehdottomasti ei sovellu juuri sinun koirallesi, voit varmaan piristää koiraystäväsi päivää ja lahjoittaa tuotteen toiselle karvakorvalle?


Plussat, miinukset

+ idea on aivan ihana ja kehityskelpoinen
+ tuotteiden määrä on sopiva
+ tuotteet on pakattu hyvin
+ toimitusnopeus
+ herkuissa meille täysin uusia mutta myös tuttuja tuotteita ja merkkejä (sopiiko boxi paremmin vasta ensimmäisen koiran hankkineille kuin paatuneille koiraihmisille?)
+ ajankohtaisuus näkyy tuotteissa
+ lelut ja herkut kuuluvat jokaisen koiranomistajan perusvarusteisiin, joten tuotteen soveltuvuus on laaja-alainen
- boxi oli ehkä liian herkkupainotteinen (lisälelu yhden herkun tilalle?)
- hinta saattaa olla suolainen etenkin kerran kuussa maksettavaksi

1 kommentti:

  1. Hiukka nauroin, aivan ihanasti piskit kirjoittanut :Dd sulla sana hallussa ;)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.