26.1.2016

Luontaista hyvää eläimelle

Yhteistyössä Chia De GraciaChia De Gracia valmistaa puhtaita, suomalaisia, hyvinvointia lisääviä luontaistuotteita koirille ja hevosille. Chia De Gracian tuotteet sopivat sekä jo olemassa olevien vaivojen korjaamiseen että niiden ennaltaehkäisyyn. Tuotteet soveltuvat niin koirille kuin hevosillekin. Tuotteiden vaikutukset ovat toki yksilöllisiä, mutta etenkin vatsavaivoihin apu tulee yleensä nopeasti. Raakaruokkijoille voin ilokseni todeta että Chia sopii hyvin myös raakaruokinnan oheen. Chia De Gracian verkkokaupassa on paljon mielenkiintoisia tuotteita, joista nostan esille seuraavan kolmikon.
 • Onko koirallasi kuiva, kiilloton turkki? Onko sillä nivelrikkoa tai vatsavaivoja? Ehkäpä koirallasi on diabetes epävakailla sokereilla tai sen yleistä ravitsemustilaa tulisi täydentää? Kokeile Chiarouhetta - se sisältää omegarasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin, ja siinä on hyviä kuituja suolistolle. Chialla on lisäksi verensokeria tasaava vaikutus. Lue lisää Chian moninaisista hyödyistä täältä. Annos koirille 1tl -3rkl / vrk.
 • Raskas harrastus, huonot nivelet, vanhuus? Seuraava tuote eli Joint Buddy on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu rehusekoitus hevosille ja koirille. Se sisältää chiarouhetta, ruusunmarjaa, pirunkouraa, nokkosta, mesiangervoa, msm:ää sekä boswellia serratan pihkaa. Joint Buddyn ainesosat lieventävät nivelrikon ja -reuman oireita, edistävät nivelterveyttä, vähentävät kipua, toimivat nivel- ja lihasvammojen hoidon apuna, laukaisevat lihasjännitystä ja ylläpitävät nivelten ja jänteiden toimintaa. Pihka onkin vanhan kansan käyttämä ja hyväksi toteama luonnon ihmeaine. Nivelrikkoa ei voi parantaa, mutta sitä voi lievittää oikeanlaisella ravinnolla ja liikunnalla. Annos koirille 1,5tl - 3rkl / vrk.
 • Tarvitseeko työkoira lisää energiaa? Onko vatsa kovana? Tarvitsevatko nivelet suojaa? Ruusunmarjarouhe voi olla avuksi. Siitä on apua nivelten liikkuvuudelle ja se vähentää nivelten kipuilua. Ruusunmarjassa on paljon luonnollisia vitamiiniyhdisteitä (B-, C-, P-, A-, D-, E- ja K-vitamiineja). Siinä on myös kuitua, aminohappoja, magnesiumia, mineraaleja, hivenaineita, betakaroteenia, antioksidantteja ja rikkiä, jotka kaikki edistävät kehon hyvinvointia. Ruusunmarja sisältää lisäksi pektiiniä, joka liukenevana kuituna turvaa suoliston toimintaa, suojelee stressivatsaa ja voitelee suolistoa. Sorbitolilla on vatsan liikahappoisuutta tasaava vaikutus ja se lisää syljeneritystä. Se voi täten auttaa taltuttamaan närästyksen ja ehkäistä hammaskiven muodostumista. Annos koiralle 1tl - 1rkl / vrk.
Chiarouhetta, Joint Buddya ja
Ruusunmarjarouhetta
Aloin syötellä lähilaumalleni näitä kolmea tuotetta viime viikolla. Toivon, että tuotteista olisi apua Cicaron närästykseen. Myös se, että turkki ja iho voisivat paremmin karvanvaihdon aikaan, olisi tervetullut lisä. Raakaruokinnalle siirryttyämme karvanvaihto ei ole enää ollut yhtä hurjaa kuin kuivaruuan aikaan, joten katsotaan näkyvätkö vaikutukset tässäkin suhteessa. Tietysti jos meillä on pentuja ensi kesänä, tulee emokoiran turkki olemaan syksyn aikaan melko surkea - usein kun imettäminen kaljuunnuttaa emon. Nivelten hyvinvointi taas on varsin pitkän kantaman asia, ja toivon että koirani saisivat nauttia vielä vanhanakin kivuttomista nivelistä. Cicarolla on löysyyttä lonkissa joten sille Chia toimii ennaltaehkäisevästi tukien nivelten kuntoa. Molemmat koirat kisaavat raskaassa lajissa (agility), joten nivelten ennaltaehkäisevä huolto ei liene liioiteltua sekään.
Plussat ja miinukset kolmikosta:
+ suomalaisuus (osa raaka-aineista ulkomailta)
+ nopea toimitus
+ todella monipuolinen valikoima selkeillä kuvauksilla
+ helposti käytettävät kotisivut hyvillä kuvilla
+ puhuttelevat käyttäjäkokemukset
+ raaka-aineet lähes täysin luonnosta
+ laaja saatavuus
+ visuaalisesti kauniit, tiiviisti suljettavat pakkaukset
+ yllätyin positiivisesti kun koirat eivät jättäneet lisiä syömättä, joten maistuvuuskin on hyvä
+ riittoisa pakkauskoko koirille annosteltaessa
- annostelulusikat/mittalusikat olisivat olleet kiva lisä pakkauksiin
Jos kiinnostuksesi heräsi, hyödynnä toki alekoodi DOG16, jolla saat maaliskuun loppuun saakka -15% alennusta Chia De Gracian verkkokaupasta!

5 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä mielenkiintoisia tuotteita. Jotenkin musta vaan tuntuu, että näissä on ihan ryöstöhinnat - ainakin tuossa chiarouheessa ja chia-siemenissä. Muista en osaa sanoa, kun en ole niiden hintoja tutkinut. Ruokakaupoissa myydään samoja chia-siemeniä "hieman" halvemmalla. Ja jos rouhetta haluaa niin sitä saa siemenistä helposti itse rouhittua, jos vain löytyy sopivat välineet. Nuo chia de gracian chia-siemenetkään ei tosiaan kalliiksi tule, jos pikkukoirille syöttää - eihän tuo annostus paljoa ole. Jos suhteutetaan kuitenkin ruokakaupan samoihin siemeniin, niin hinta on aivan liian suuri.

  Nuo on kyllä varmasti hyvä lisä koiran ravintoon ainakin ennaltaehkäiseviksi. Tipsulle syötin joskus itserouhittua ruokakaupasta ostettua chia-siementä, mutta en huomannut mitään apua niin jätin pois. Turkin kiiltoa sillä yritin lisätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavuudenhaluinen ostaa vissiin sitte valmiiks rouhittua. :D

   Poista
 2. Anonyymi7.2.16

  Mistä tota saa? Olisi tosi mielenkiintoista kokeilla meidän karvapallerolle tota. Harrastan agilitya sen kanssa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chia De Gracian sivuilta, linkit löytyvät tästäkin postauksesta. :) Myös laaja lista jälleenmyyjiä CDG:n sivuilla!

   Poista
 3. Anonyymi7.2.16

  Mistä tota saa? Olisi tosi mielenkiintoista kokeilla meidän karvapallerolle tota. Harrastan agilitya sen kanssa.:)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.