12.2.2017

Popparit esiin ja tikut ristiin!


Joko hetikohtapiannyt syödä saa?
Cicaro: HETIPIAN. Kaikki koolle kutsu-KAA. Tärkeä ilmoitus on, joutukaa jo HETI, PIAN.
Caramel: mitä vouhkaat. Mee kotiis. Äiti raaputa? *mielistelypommitus*
Cicaro: paljon uutta, hirveesti kaikkea ette usko kattokaa haistakaa maistakaa!!
Sani: sanoko joku ruokaa? No, jaa. Ei vanha jaksa laittaa mahatikkuakaan ristiin asian selvittämiseksi.
Äiskä: tytöt tahotteks te...
Cicaro: ONKO SULLA SIINÄ POPPAREITA JA MAHATIKKUJA äiti anna yks anna viis pliis äiti heitä jo äiti äiti PIAN jooko lupaan että kepit menee ny kolmannella tai ainaki neljännellä jooko haen nollatuloksen kisoista okei anna nyt jo viis Cara mene pois!!!
Caramel: *istun tässä kauniisti hiljaa kiltisti oikea etujalka ilmassa ja odotan*
Aurora: *seison tässä silmät lautasen kokoisina ja päästelen norppamaisia ynähdyksiä*
Cismet: ei mitään nähtävää meni jo.
Cicaro: mikä jo meni?
Cismet: namit. meni jo. kiitos.
Cicaro: !#&#!!"*^*!!!
Äiskä: Kun ei ole oikeestaan uusia nämä, kuosi vaan on vähän muuttunut.

"Lähdemme viemään sanaa uusista maukkaista herkuista koko Savoon. Palaamme kun
tassumme jäätyvät."

Oscar Popcorn

Rapea ja kevyt (rasvaa vain 0,8% ja yhdessä popparissa n. 4 kcal) herkkupala riisistä ja siipikarjan maksasta. Painontarkkailun suhteen kätevä tuote, ja sopii kaikille koirille herkutteluun ja hemmotteluun. Tuote ei sisällä lainkaan gluteenia tai lisäaineita. Pakkaus on saanut uuden ulkoasun, ja uudelleensuljettava pakkaus varmistaa namien aromien säilymisen.

Saatavuus hyvin varustetuista marketeista kautta maan, sekä Lemmikki Oy:n tehtaanmyymälästä Kuopiosta.

Oscar Kylmäkuivatut mahatikut

Näitä hurjan energisiä mahatikkuja voi käyttää esimerkiksi vaelluksilla ja retkillä. Energiapatukat sopivat aktiivisille koirille myös herkutteluun muuten vain. Patukat sisältävät runsaasti energiaa, 447 kcal/ 100g! Tikut valmistetaan hitaasti kylmäkuivaten, joten aromit ja maut ovat todellakin kohdallaan. Tässä on hyvä tuote nirsoillekin koirille. Mahatikut valmistuvat Kuopiossa kotimaisia raaka-aineita käyttäen. Lihapitoisuus on korkea, 90 %. Pussilliseen kylmäkuivattuja mahatikkuja on käytetty n. 300 g tuoretta lihaa. Tuotteessa ei ole viljaa eikä väriaineita.

Uudistuneen ja uudelleensuljettavan pakkauksen näet nyt mm. Prismoissa, S-marketeissa, K-Citymarketeissa sekä Lemmikki Oy:n tehtaanmyymälästä Kuopiosta. Massutikut, molempien tyttöjen valinta. Mahatikut yllättivät sillä, miten helppoja ne oli pilkkoa. Rakenne on sopivan pehmeä. Näiden suuri energiamäärä hirvittää hieman lihomisherkkien koirien kohdalla, mutta retkeilyä harrastaville tämä on täsmätuote! Keveyttä reppuun ja paljon energiaa tarpomiseen. Pussi on uudelleensuljettava, joten voimakas aromi säilyy tallessa eivätkä tikut pääse kastumaan. Maistuvuutta mitattiin kvantitatiivisesti kuolamäärään perustuen, mutta koe jouduttiin keskeyttämään keittiön maton liiallisen kuolaantumisen vuoksi. Raadin hyväksyntä annetaan siis yksimielisesti äänin 5 - 0.

Seuraava pussukka sopii meille lihomisherkillekin yksilöille - popparit kulkee myös kevyesti mukana matkassa mökillä, treeneissä ja miksei siellä vaelluksellakin, joskin runsasta energiaa hamuaville retkeilijöille tämä vaihtoehto ei ole sopivin. Tämä vaihtoehto ei tahraa taskuja ja ne kulkeutuvat testatusti ehjinä takin taskussa vauhdikkaammassakin lenkissä, joten ne ovat aika napakkaa tekoa. Rapsakat popparit poksuivat suoraan lauman suosioon äänin 5 - 0.

2 kommenttia:

  1. Poppareita olen pyöritellyt käsissä useamman kerran, ehkäpä seuraavan kerran ostan :) mahatikkuja ostin joskus ja syötin herkkuna kunnes luin jostain niiden sisältävän aikalailla energiaa :DD oletko muuten ostanut ikinä niitä jääkaappipötköjä Oscarilta? Eli makkarapötköjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jonkun kerran ostanut niitä makkarapötköjäkin sillä ajatuksella että pilkon niitä treeninamiksi. Saa kosteampia nameja esim. kesähelteille kuin kuivanameista.

      Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.