24.4.2017

Makuja lihansyöjille

Yhteistyössä


Tukevaa ja maukasta, Suomessa valmistettua, raakapakastettua possujauhelihaa. Jos mulla ois kissa, sekin söis raakaruokaa. Cicaro ei kuitenkaan ymmärrä kissoja, eikä se haluaisi jakaa omastaan kissalle, joten meillä ei ole kissaa. Jauheliha sisältää kotimaista possunlihaa ja -elimiä.

Kalsium-/fosforisuhde on tasapainotettu, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Yliherkkyyksistä kärsivän on helppo välttää allergeenia koska tässä jauhelihassa ei todella ole muuta kuin possua (ei siis mitään viljaa tai säilöntä- ja väriaineita.). Eliminaatiodieettiinkin tämä sopii samasta syystä.

Possun voi heittää kuppiin aina jäisestä olomuodosta kypsennettyyn olomuotoon - joko pelkiltään, 50/50 malliin tai puuron seassa, kaikkee on kokeiltu ja kaikki toimii. Ite sulatan seukin päivän lihat tiskialtaassa, joten aamulla liha on huoneenlämpöistä ja illalla jääkaappikylmää. Possussa on rasvaa 19,5% ja proteiinia 16%. 100g sisältää 221kcal, eli ei mikään rasvaisin muttei vähärasvaisinkaan tuote - sellanen varma arkinen valinta.

Naudan maksasta ja lihasta lämpökuivattu maksaherkku on pätevä palkka kiltille piskille tai mirrille, pennun koulutukseen, treeneihin, hemmotteluun sun muuhun. Lihansyöjälle tämäkin tuote maistuu, sillä tuote on 93% lihaa, ja proteiinipitoisuus on huikeat 48%. Sidosaineena on kasviskuitua, eikä tässäkään tuotteessa ole mitään ylimääräistä.

Tykkään nakella koirille nameja kun ne tulevat irtiollessaan luokseni. Maksaherkku ei yksinään sovellu meille treeninamiksi suuren kokonsa vuoksi, eikä namia saa helposti kahtia käsivoimin. Lihomisherkille koirille näitä menisi noin kaksi kourallista per koira per treeni, riippuen vähän mitä tehdään. Pieni koira tulee nopeasti kylläiseksi suurista nameista, joten tiheään palkkaamiseen pienempi nami on kätevämpi. Se sopii kuitenkin superpalkaksi oikein hyvästä suorituksesta tai lelupalkan oheen. Kepeytensä ja uudellensuljettavuutensa vuoksi nami on helppo ottaa mukaan reissuun. Maksaherkun tuoksu ei ole liian voimakas, eikä se ole lainkaan rasvainen. Sen voi siis huoletta laittaa ei-koiratakin taskuunkin. Mistäkö näitä saa? Hyvin varustetuista marketeista, Lemmikki Oy:n tehtaanmyymälästä Kuopiosta ja Dog's First -nettikaupasta.

Cicaro: Hetipian anna kaikki.
Äiskä: Miks ihmeessä? Söitte jo ainaki viis per kirsu. Sitä paitsi nää pidetään ny sellasina kotinameina vähä aikaa ku lähen pitkälle reissulle.
Cicaro: Kuva ota. Näytän. Käyttömahdollisuuksia monta.
Äiskä: No anna palaa Hampuusi.
Cicaro: Kara myös, jaksa en ehkä kaikkea.

Näätkö? Retkelle pitkälle!
Näätkö? Rannalle rattoisalle!

Näätkö? Reeneihin ahkeriin!
Näätkö? Lenkille pitkälle!
Huomannut et tätä riviä. Minä voitin minä syön mene pois.
- Cicaro

2 kommenttia:

  1. Voi teitä ihanat höpönassut <3 hauskasti kirjoitettu juttu ja niin kiltit tytöt poseeraamassa namupalkalla :) ostin näitä maksanameja viime kerralla ja silmäilin possunjauhelihaa. Kissoille meillä ei kelpaa mikään jauheliha, hienohelmat syö vain kivipiiraa tai broiskun sydäntä. Mutta koiralle menee kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä maksanamut maistu niin hyvältä että taas on yks takki revitty alas naulakosta ja syöty tasku rikki... :D Ja tutut vielä toruu kui paljo mulla on takkeja - no reikäsiä riittää, ehjiä ei!

      Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.