1.10.2017

Nollattu

Hypärinolla videolla

Cicaro! <3 ACE:n kisoista tuliaisena hypäriltä 0rv -9,05s sij. 2/8 ja LUVA uudella ennätysetenemällä 4,18m/s. Loistava eläin, loistavat kepit, loistava mäihä että oltiin puoli sekuntia nopeempia kuin kolmanneks tullut. Ois harmittanu kun ois taas menny LUVA nopeemmalle. Mentiin kyllä lujaa, koska rata oli helppo ja tiesin että nyt kamppaillaan nopeudesta. Kipsalla on nyt hypärinolla plakkarissa, ja saadaan keskittyä vaan aksaratoihin. Vielä minä pikkumustan kolmosiin taion, jos vaan elämä kantaa eteenpäin!

Keppien tehotreeni on ollu niiiin se mitä on tarvittukin. Kahdella radalla kolmesta täydelliset, varmat ja nopeet kepit. Mitäs ihmettiä on tapahtunut! Vain yhdellä radalla jätti vikan välin kertaalleen menemättä.

 Kontaktit sen sijaan menevät sellaseen tehotreeniin ettei tosikaan. Cicaro sikaili about joka kontaktilla, vaihdellen vähän rata radalta että millä kontaktilla ei himmata laisinkaan. Melkein-lentokeinu ja liian korkeelta alas loikatut aat ja puomit. Näihin siis aletaan nyt tehä remonttia. Kahdelta muulta radalta tuliaisena 15rv ja 10rv, eikä ihme kyllä yliaikaa kummaltakaan. Ekalla radalla Kips liukastui nurtsilla ja tuli siksi takaakierron ohi, joten sieltä harmillinen ylimääräinen viitonen, joskin päästiin silti sijoille 3.

Mut voi juku. Aina Cicaron kanssa nää onnistumiset tuntuu jotenkin ihan ylihuippumahdilta. Caran noustessa kolmosiin asia tuntu jotenki itsestäänselvältä, ja yllätyinkin miten kesäinen Cicaron nousu kakkosiin oli mulle suurempi asia. Cicaron kans oon tehny paljon enemmän hommia ja menettäny toivoni ja ehkä just sen vuoksi sen kanssa menestyminen ja onnistumisen hetket tuntuu niin paljon paremmalta. Huikeita kilpakoiria ne on molemmat, ja jokainen onnistunut rata tarkoittaa koirille sitä että karkkikaapin säppi aukeaa illalla kotosalla... Hoho.

Meidän aksaillessa kotopuolessa käytiin mätsäreissä. Cismet isojen aikuisten SIN- ja Sani vetskujen VET-. Kisse oli taas saanut kuulla olevansa aussi ja se sai kehuja siitä kuinka fiksusti se käyttäytyy ikäisekseen tollasessa tapahtumassa ja oottaa hetken yksin sivussa. En oo turhaan sitä kehunu, se on ihan huikeen järkevä just ikäisekseen!

1 kommentti:

  1. Huisisti onnea täti näppärälle! <333
    -Toipilas Savu

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.