23.3.2011

Kasvatussuunnitelma 2011

Pitkät pohdinnat tulivat päätepisteeseensä. Tultiin siihen tulokseen uroksen omistajan kanssa, että pentuja ainakin yritetään. Listaan tähän tekijöitä, joiden kautta tähän päätökseen päädyttiin.
Rocky ja Sani 2010

Terveys: Uroksen A-lonkat (myös lähisuvussa tervettä lonkkaa) kompensoivat Sanin C-lonkkia. Sanin lonkkanivelet eivät olleet kaukana B-lonkista ja nivelpinnat olivat yhdenmuotoiset, eikä nivelrikkoa löytynyt, mutta lonkkamaljan mataluus alensi tulosta. Kummallakin vanhemmalla on 0/0 kyynärnivelet. Kummallakin vanhemmalla on hyvä vatsa, ei allergiaoireita eikä tiedossa olevia periytyviä sairauksia. Kumpaakaan vanhempaa ei ole geenitestattu. Sanin suvun luustosta tai terveydestä muutenkaan ei tiedetä mitään, joten tämä on tiedossa oleva riski terveyden osalta.

Luonne: Luonneominaisuuksien puolesta uros kompensoi Sania. Sanin luonteesta jää puuttumaan ripaus energisyyttä ja ohjaajapehmeyttä. Roksu taas on energinen ja ohjaajapehmeä. Jälkeläisten toivon olevan Sania pienempikokoisia ja sirompia, joten uros kompensoi tässäkin asiassa.

Perjantaina lähdemme astutusreissulle. Minä ja siskoni olemme siellä mukana pe-la, ja Sani jää sinne maanantaihin saakka, ja maanantaina noudan toivottavasti elämää täynnä olevan neitimme sieltä takaisin. Sopimukset on kirjoitettu, ja ne ovat allekirjoitusta vaille valmiit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.