28.3.2011

Astutusreissu II

Roksu tuli eilen meille ja hyvin matkustivat kummatkin koirat automatkan, nukkuivat kiltisti kiepillä takapenkillä. Roksu ei ollut eilen ollenkaan kiinnostunut Sanista, mutta tänään alkoi viimein tapahtua. Viimeksi perjantaina Rocky hyppeli Sanin selkään, ja sen jälkeen se ei enää meidän nähden hypellyt. Tänään maanantaina Roksu ja Sani olivat flekseissä kiinni pihalla kun seurasin ikkunasta tapahtumia, ja turrikat ensin leikittelivät hetken aikaa, kunnes Roksu alkoi hypellä Sanin selkään. Jes, viimein. Hyvä että uskalsin hengittää, kun pelkäsin koirien keskeyttävän puuhat, kun olisivat äkänneet minut ikkunassa.

Olin jo lähes luopunut toivosta, että Roksu ei enää kiinnostuisi Sanista nuuhkaisua pidemmälle, mutta tänään sulho hyppeli Sanin selässä useaan otteeseen, tosin nalkkiin eivät jääneet eikä Rocky pitkää aikaa Sanin selässä malttanut olla, vaan hypähti alas. Sani oli edelleenkin vastaanottavainen Roksulle. Toivotaan, että huomenna koirat jäisivät nalkkiin. Seurailen ikkunasta tapahtumia. Laittelin äsken sapuskat koirille ja käytiin iltalenkillä, saavat vielä illemmalla mennä pihalle puuhastelemaan, mutta nukkukoot nyt hetken aikaa sisällä.

Tänään 29.3, Roksu astuu jälleen Sania, nalkkivaihetta odotetaan edelleen. Sanin parhaat päivät ovat näemmä 13. - 15. juoksujen alusta. Eli oltiin uroksen luona 10. pvä turhan ajoissa, mutta nytpä tiedetään tämäkin.

Sama meno jatkunut 30. - 31.3, tosin ehkä vähän parempaan suuntaan, nalkkivaihetta ei näy eikä kuulu vieläkään. Eilen yöllä Roksu kiinnostui Sanista ensimmäistä kertaa ihmisen läsnäollessa. Eilen sulho hyppeli Sanin selässä ja vieläpä sisätiloissa, että meno rakastavaisilla yltyy. Huomenna Roksu lähtee pois, ja meillä alkaa hermoja raastava odottelu.

30.3.
Ai mitä piti tehä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.