21.4.2012

Match Show, Kajaani

Sateinen keli ja aikainen aamuysi, mut mätsäreihin suunnattiin parin kaverin ja collietyttösten, Moonan ja Sissin kanssa. Osallistujamäärä varsin pieni jo alkuunsa, joten pelkäsin ettei seropeihin tule muita ku minu neitokaiset, ja niinhän siinä sitte käviki. Esitin ensin Caramelin ja sitte Cicaron, ja sitte kumpiki yhessä, Cicsua vei joku jonka nimeä en vieläkään tiedä... :D Caramel MON1, Cicaro MON2.

Caramel BIS-kehässä tokavika eli BIS6, hienosti anto kopeloida ja ravas kans ihan kohtuullisesti, mut ei ennee täs vaihees päivää malttanu seisoskella aloillaan niin mukavasti. Cicsu aristi taas tuomaria, joten siks Cicsu toisena, mut Cicaro maltto nyt seistä iha sigamageesti, ja ravaaminen oli tosi nättiä! Jos vaan antas kopeloida paremmin, niin ah nam.

Shelteiks näitä taas luultiin, ja jospa ens kerralla ois seropeissa ees muutama vastustaja, vähä tympeetä kisata ns. itseään vastaan... Caramelilla tosin jäänee mätsärit nyt vähälle, se alkaa juosta hetkenä minä hyvänsä... Sitte mätsätään Auroran kanssa jo ihan kohta.
Palkintoporsaat.

3 kommenttia:

  1. Onnee teille, vaikka ei vastusta ollukkaa :D Voiku pääsisitte tänne joskus mätsäilee, mut Treelle lähtö ei oo ehkä ihan helppo keikka :D olis kyl mukava nähä ja tällei :) Tuikkua vastaa saisitte kisata, muahahaa >:D Eikös nää nassikat oo kohta 1vee vai joko se meni jo? muistelisin, että ovat samaa ikää ku tuikkis...

    VastaaPoista
  2. onnia teille(kin)! :)

    VastaaPoista
  3. Tänksränks Jenny & Mira! Haha joo ei iha tost vaa kehtaa ajella Treelle, ellei sattus jtn muuta olemaa 8'D bensoihi menis jo satane :D:D:D tulis kalliit mätsit.

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.