7.4.2012

Pääsiäinen

Voi että, olipa mulla ikävä Cicsua ja Caruskia! Ja voi hitsi kun neidit oli saanu taas karvaa ylleen :o Kiksun häntäkarvat on venyny ihan hurjasti, ja Karski on saanu mahaan ja koipiin lisää karvaa. Aww. Junamatka Auroran ja Sanin kans Kajaanista Kuopioon sujui rauhallisissa merkeissä, konnari jäi aina ohimennessään raaputtamaan ja juttelemaan Auroralle.... Tais vähä kylminkin konnarinsydän pehmetä tollaselle pennunrääpäleelle :D

Käytiin tänää jäällä ja metässä hankiaisten kautta kulkien, lauma tykkäs ja riekkuivat ihan onnessaan. Käytiin myös mökillä pilkillä js koirat sai juosta ihtesä väsyksiin, matka takas kotiin meni siis aika väsyneissä merkeissä. Tekasin tossa iltamissa pari pantaa ku lauma nukku, ihan testikappaleita ku en ennen pantoja oo väsänny. Tein eka nahkaisen puolikurkkarin, jossa pinkkiä koristenauhaa päällä ja pari niittiä. Innostuksissani tekasin vielä toisenkin pannan, täl kertaa yhdistin ruskearuudulliseen fleeceen pinkkiä nylonia ja värikästä koristenauhaa. Ihan nuo onnistu mukavasti omasta mielestä. Tuntuu et jokane vastaantulija tuunaa nykyää nuita pantoja, jote miks en minäki vois paria tekasta laumalle ja kavereitte koirille.

Yllätyin muuten, että Aurora on enää 5cm päässä Cicaron säkäkorkeudesta. Jos ei hidastu tuo kasvu, niin menee vissiin Caramelinkin ohite tuo pentu. Sanin punnitsin, ja se oli laihtunut reilun parin viikon aikana vähä yli 2kg. Ei hassummin.



Lisää kuvateksti
Auroralla on luoksetulo ihan hakusessaan, ja syytän siitä ihan vaan sitä, että kaupungissa koira on 247 hihnan päässä, joten eipä siinä paljoa luoksetuloa treenata. Ja eri asia taas kämpäs sisätilois treenaa. Pihalla nassikka juoksee karkuun ja ei vaan ihan selkeesti YMMÄRRÄ mitä "tänne" tarkoittaa. Tänään metäs otin muun lauman avuksi ja treenasin luoksetuloa että kutsuin koko lauman luokse, jolloin Aa tuli myös, ja namia turpaan heti vaan. Nakkelin sitte vielä ylijäämänameja hangelle ja koirat etti niitä ihan kikseissä.

Huomenna taas mökille puita mättämään kesän rillailuja varten, koirat tietysti messis ja kaveri tulee kans koiran kans mukaamme. Ainiin, aamusta käydään muorin kans pilikillä, joten tulee ihan samanlainen päivä koirille huomisesta kuin tämä päivä oli. Aika rankka, mut pitää ruokkia lauma tuhdisti aamulla.






Kuvapläjäys vielä tähän näin.

4 kommenttia:

  1. On ne kyllä kaunis kolmenkopla!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavia kuvia ja kauniita nuo sun tekemät pannat! :D Teetkö nuo siis sillai, että ostat valmiin pannan ja siihen päälle tuunaat? Mä voisin Maisalle tuunailla jonku pannan. Tuikulla on vaa tuo nahkapanta ku se on tuolla ulkona ja sitte noutajaremmi ku mennää johonki, nii ei oo mtn tuunattavaa sille :p Mut aivan ihania kuvia taas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! ^^ Ehei, ihan alusta saakka ite oon nuo teheny.

      Poista
  3. Anonyymi14.4.12

    Tosi kauniita sun koirat! Ihania! <3

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.