14.9.2015

Kukkuu kaikki

Kaiken kansan koipieläin
Köh, köh. Kennelyskä selätettiin aika vähin köhinöin näin loppujen lopuksi. Cara yski vain pari päivää, Cicaro 4 päivää. Nyt ne ovat olleet oireettomia jo useamman päivän ajan. Otettiin tietoinen riski mennessämme käymään kotikotona viikko sitten, kun Cicaro vielä hieman köhiskeli. Sani ei kuitenkaan saanut tartuntaa.
Kaiken kansan hampuusi
Kasvattikuulumisiakin olisi tarjolla, nimittäin kasvattini B' Coral eli Jemma niitti menestystä 7.9. agikisoissa Kotkassa tehden tuplanollan ja saaden 2 LUVAA! Jemma sijoittui sijoille 2. ja 3.
Onnea vielä Jemmalle ja omistajalleen, olen teistä ylpeä!!

Likat saivat tehosterokotteet niskaansa, joten nyt kelpaa harrastella taas hetken aikaa. Cara pusutteli eläinlääkärin kera hännänheilutusten, kun Cica otti ell-käynnin vähän hillitymmin. Turhako sitä pusuja on jaella kun palkkiona ei oo ku pari kuivanaksua.

Keppitreenejä olemme tehneet vähintään kerran viikossa, ja koostan niistä pian luonnosten syövereistä suuren keppipostauksen ihan vaan sen kunniaks ku kepit on meille tällane ikuisuusongelma. Viikkotreeneihin emme ole päässeet kahteen viikkoon kennelyskän takia ja eipä ois miu töiltäkään niihin ees päästy. Tämän viikon perjantaina uskallamme treeneihin jo mennä, ja minullahan on nyt tosiaan kahden koiran paikka treeneissä eli treeniaika tuplaantui tälle syystalvelle.

Kaiken kansan pölöjät
Olen lataillut videoita blogiin satunnaisesti, ja nyt viimein keksin miten saan niiden laatua hieman korjattua. Viitsin viimein tutustua talletusasetuksiin, joten vaikka videot tekeytyvät nyt triplasti hitaammin, niin ainakin niiden laatu on nyt hieman katsottavampi. Videoiden työstö Vegasilla on erihidasta, kun videokuva liikkuu töksähtäen videota käsitellessä. En ole keksinyt syytä siihen, mutta ai että on rasittavaa.

Nyt viikonloppuna olimme muuten käymässä Iisalmessa. Kokoonnuimme vanhan kunnon toveriporukan kanssa viettämään laatuaikaa, ja koirat olivat minulla siellä matkassa. Eikä jälleen mitään valittamista likkojen käytöksessä. Siellä ne yksinollessaan olivat kiltisti nukkuneet vieraassa paikassa, kömpivät meitä unisina vastaan kun tulimme takaisin viihteeltä. Sanoinko jo joskus että onni on kaikkeen sopeutuvat koirat? Se mitä likoille reissusta jäi mieleen niin ainakin Iisalmessa on hitokseen oravia... ja mutaisia lampia.

Näillä siis mennään, kuvapostausta ois kans tiiossa ja yhteistyöpostauksena ois tulossa piakkoin tietoa koiran puurosta ja uudistuneista 500g:n lihoista. Pysykeehä kuulolla!

Mualiman ieppisin vijeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.