3.9.2015

Oscar testisarja osa 3/3

Viimeisenä muttei vähäisimpänä testikirsut tuhisivat Oscar lihapullille. Pullien testisarjan aikakausi on ohitse, mutta pirteät uutiset tavoittivat testikirsut - ne pääsevät vielä tuhisemaan monille maistuville, meheville ja muheville Oscar-tuotteille pimenevissä syyspäivissä! Vilkaise vielä läpi koko testisarja jos jäi lukematta: testisarja 1/3 ja testisarja 2/3

Haimme viimeisen pullasatsin eli lihapullat testiin joskus elokuun alkupuolella. Melkein kuukauden ajan testasimme pullia syötellen niitä sekä jäisenä, puolijäisenä että sulana, kotona ja treeneissä. Tämänkin pussukan ulkoasu on uudistunut niin raikkaan näköiseksi! Yhdessä pussukassa on kilon verran 10 gramman painoisia pullukoita. Syöttelin näitä päivässä Cicarolle 5-7kpl, Caralle 6-8kpl ja lisät ja muut tietysti siihen päälle.

Kipot nuoltiin joka kerta puhtaaksi hysteerisen tarkasti. Muutamaan otteeseen sain komentaa Cicaron pois kuppia nuolemasta, kun ei pieni koira itse ymmärtänyt kupin olevan taas kerran tyhjä. Tuumasin eräskin ilta lattialla ruokailevan lauman vieressä istuessani että miten minun pieni laumani joskus saattoikaan jättää jotain syömättä. Jos lauma jättää nykypäivänä jotain syömättä, on lauma kyllä sairas. Tokaisin siinä laumalle että ei teillä ainakaan tuhlaannu montaa minuuttia ruokailuun vuorokaudessa. Vaan jääpähän aikaa leikkiä, ja vatsat Oscarista pulleana kelpaakin vähän leikkiä. Yksi seikka josta myös huomaan juuri tämän ruuan sopivan laumalleni on että jätökset ovat koko ajan hyvän näköisiä, niin hyvän näköisiä kuin koirankakka nyt olla voi.

Ravintokoostumus ja tuoteseloste:
Valkuainen 20%
Rasva 16,4%
Kosteus 62,5%

Kyseessä on siis täysin suomalainen, raakapakastettu naudanlihapulla. Ei verta, ei viljaa, ei väri- tai säilöntäaineita. Vain puhdasta lihaa.

Tuhinat ja nuhinat:
+ maistuvuus erinomainen
+ annostelu helppoa, yksi pulla painaa aina 10g
+ monipuoliset käyttömahdollisuudet
+ miellyttävä rakenne ja haju
+ visuaalisesti kaunis pakkaus
+ pakkaus helppo mahduttaa pakkaseen muovautuvuutensa ansiosta (vrt. yhtenäiseen kilon könttiin joka ei muotoudu pakkaseen)
saatavuus laaja-alaista
- rasvaisuus (jos painon kanssa ongelmia)
- ei käy yksinään koiran täysravinnoksi

Kaiken kaikkiaan Paimenlaumalle jäi Oscarin uudistuneista pullista erittäin hyvä fiilis. Näitä aion ehdottomasti syöttää jatkossa laumalleni ja suositella muillekin koirakoille. Näistä maistuvista, moneen muovautuvista pullasarjan pullista löytyy jokaiselle jotakin. Pullien säilytys ja annostelu on erittäin helppoa ja tarkkaa. Ja siinä samalla kun keittiöstä kantautuu tyytyväinen maiske voi olla ylpeä siitä että tukee suomalaista!

2 kommenttia:

  1. Onko näistä samantyylisistä olemassa jotain vähärasvaisempaa versiota? Kuulostaa hyvälle mutta miun helposti paksuuntuvalle elukalle ei hyvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testisarja 1/3:ssa esittelen vastaavat mahapullat joissa rasvapitoisuus vähäisempi. Niillä me päästiin takasin normaalipainoon. Nääki on tosi lihomisherkkiä.

      Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.