11.10.2015

Suippokuonoa siellä täällä

Kolmella jalalla siunattu.
Viikkotreeneissä tehtiin alla olevaa rataa. Alun suora kuulema varsin tyypillinen näky ykkösten radoilla. Keinulla molemmat koirat tekivät taas lentokeinua, joten aloin suhisemaan niille keinulla - muistivat pysähtyä. Hulluja lentäviä paimenia. Kepit sujuivat tosi hyvin molemmilta. Onnistumisen fiilis kun viimein kepit sujuvat treeneissä. Välistävedot esteillä 10-12 osoittautuivat vaikeiksi, samoin takaaleikkaukset esteillä 14-16. Niitä pitää harjoitella vielä aika paljon enemmän. Ei oikein mennyt vanhasta muistista.


Kävin reenimässä itsenäisiä keppejä tänään. Vahvistelin naksuttimella ja palkkarasialla keppien viimeistä väliä. Hetsasin lelulla koiria kovemmille kierroksille, jotta keppeihin tulisi vähän häiriötä. Samalla kokeilin liikkua suurilla loikilla, kääntyä väärinpäin keppejä ohjatessani ja muuta säätöä, ja yllätyksekseni kumpikin koira kepitti loppuun saakka minun häiriöyrityksistäni huolimatta. Jackpot!! Loistavaa. Roolle heittelin lähinnä palloa kentällä, ja päästin välissä koko laumaa juoksemaan samanaikaisesti pallon perään. Kuumuivat melkoisesti. 

KÄH! VIISI! Lyöppä paremmaks!
Roolle syötin matolääkkeet pari päivää sitten, otus hotkaisi pillerit kuin namit konsanaan. Helppoa madotusta kerrassaan. Karva on irti niin pahoin että sohvaa pitäisi olla raastamassa jatkuvasti, ettei se näyttäs ihan istuinkelvottomalta. Roon punnitus on jälleen huomenna, katotaan joko aineenvaihdunta on kääntynyt muutossuuntaan. (Pakko oli mitata Roo päivä etukäteen, ja aineenvaihdunta on näköjään lähtenyt jo liikkeelle. Roo painaa nyt 13,8kg. Lähtöpaino kaksi viikkoa sitten 14,1kg. Tavoitteena 13,0kg)

Cicaro ja Caramel ovat nyt molemmat juoksussa, joten tais käydä niin ettei kehata vielä mennä seuraaviin kisoihin. Mikähän on ok ajankohta kisoihin menemiselle juoksujen alettua? 4 viikkoa? Treeneissä käydään kyllä ihan normaalisti mutta pöksyt jalassa.

Käytiin harrastusryhmän kanssa yhteislenkillä viime maanantaina ja perjantaina miitattiin suipponokkaista Mainia jollakin vanhalla armeija-alueella viime perjantaina. Oma lauma oli karkuripäällä ja kertaalleen sainkin huutaa ääneni käheäksi kun Cara ja Roo lähtivät metsään ainakin viideksi minuutiksi. Cara tuli takaisin ensin aivan toisesta suunnasta kuin Roo hetkeä myöhemmin. Cara oli joko saanut jonkin pieneläimen kiinni tai sitten se oli saanut haavan kieleensä, sillä se tuli karkumatkaltaan takaisin verta suupielessä. Muuten parin tunnin lenksu sujui oikein rattoisasti. Kiitos vielä Mainille lenkkiseurasta!

Alla aika hempeitä kuvia lenkistä uudella linssillä kuvattuna. Kaluston uutena osakkaana on nyt kauan himoittu Sigma 70-200 f/2.8 jonka hain kotiin 5.10. <3

Maini Moo on kaunis eläin!
Partioroo
Ette ikinä usko mitä näin!! Hetipian pois täältä!!
Hhhh... Voi Hampsi ja Hampsin huivi.
Tullista päivää! Haetteko turvapaikkaa? Ilmoittautukaa toiselle merlelle olkaa niin hyvä.
Toveri suippokuonot

6 kommenttia:

 1. Vitsit, kun oot saanut hienoja kuvia tuolla linssillä! Alan itekin himoita tuota, kun oon nyt nähnyt, millasta jälkeä sillä saa aikaan. Jos vaan ois rahaa tuollaseen... :’D Tykkään etenkin tuosta mustavalkokuvasta, kun siinä on todella kiva kontrasti valon ja varjon välillä, mikä tuo kivasti tunnelmaa kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Joo mäkin olin tätä jo useemman vuoden salaa himoinnu mut hankin eka nuita kiinteitä linssejä. Nyt tuli sellane mahdollisuus vastaan etten voinu olla ostamatta. Alle kolmasosahintaan löysin mitä uutena, ja aivan virheetön kaikilta pinnoiltaan ja nätisti pidetty :) Joo siitä tuli aika kiva, vaikka valkeista kohdista en oikein tykkee. Hyvin nopea muokkaus, enkä ees yrittäny toista versioo tehhä.

   Poista
 2. Luin sun ekoja postauksia ja hoksasin että Caran iskähän on samasta kennelistä mitä minun sheltti! Shegur'n Yang, isä Moorwood Hot Legend, äiti Villanillan Eternal Elaisa. Pieni on koiramaailma, hauskaa että ollaan seurattu blogia jo pidemmän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeikä, vähä siistiä!! :D Minkä luonteinen siu shelttis on?

   Poista
  2. Ransu on aika sosiaallinen, tykkää uusista tuttavuuksista jne.. Tosi ohjaajapehmeä agilityssä, ottaa liikaakin itteensä jos tulee epäonnistumisia eikä mun kärsi torua tai menee herne nokkaan :D Muuten on arjessa ollut ihana ja helppo koira, nokkela kuin mikä :)

   Poista
  3. Vooi, kiva kuulla! :)

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.