8.11.2015

Rocky-isukkiIsä se on koiraisäkin, siispä hyvää isukinpäivää Roksu-isukille <3 Ilman tätä pientä, mainiota, reipasta shelttipoikaa minulla ei olisi nykyistä laumaani. Isä-Rockyssä alkaa vähitellen ikä näkyä, täyttäähän poika pian jo 8 vuotta. Näin Rockya viimeksi pentutapaamisessa vuoden 2012 heinäkuussa. Koko nuorisokolmikko on perinyt kukin enemmän tai vähemmän eri piirteitä minimiehestä. Aina silloin tällöin joudunkin tokaisemaan "Ihanku Roksu" kun joku laumalainen tuo elävästi mieleen jonkin piirteen isästään.
Iskä-Rocky. Kuva © M.P.
Cicaro on perinyt isältään rakenteensa ja siroutensa, ja korvat ja ilme ovat lähes identtiset. Luonteen puolelta isukista muistuttavat riehakkuus ja häsläys. Caramel muistuttaa isäänsä sekä värityksessään että reippaudessaan. Sekä Cicaro että Caramel ovat molemmat hyvin saalisviettisiä ja jaksavat tuijottaa esim. kissaa tuntitolkulla samoin kuin isänsä teki Sanin luona vieraillessaan joskus muinoin. Auroralla on hyvin Roksumainen liike ja korvat, ja luonteeltaan sekin on tosi energinen. Sillä rittäisi puhtia leikkiä ja leikittää muita riehakkaasti vaikka kuinka pitkään. Se on aina ensimmäinen ja viimeinen jos leikkimisestä on kyse.
Eipä se omena, vaan tokkopa tuo karvajalkainenkaan...
... kauas puusta putoa.

3 kommenttia:

  1. Ajattelin nyt tähän postaukseen kun en oikein tiennyt, että missä kysyisi, elikkä onko sinulla tulossa postausta kasvatusaikeistasi jossain välissä? :) Vai onko sinulla enää mitään pentuesuunnitelmia?

    VastaaPoista
  2. Miulla on ollu luonnoksissa kilometripostaus kasvatukseen liittyen jo tosi kauan aikaa. Sen viimeistely on niin työlästä että sen julkaiseminen on siksi kestänyt. Meinasin kyllä sen julkaista vielä tämän vuoden puolella. Nyt ois yks oikein hyvän oloinen uros kiikarissa jota lähen tässä joskus kattomaan.

    VastaaPoista
  3. Rocky kiittää onnitteluista! :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.