7.5.2016

Namia kevääseen

Yhteistyössä Eläinruokatehdas Lemmikki Oy
Vasemmalla kalkkunaherkut ja oikealla kylmäkuivatut lihapullat, namskis!

Kalkkunaherkut
Vanha tuttu uudessa ihanassa ulkoasussa! Pussukassa on 140g kotimaista lämpökuivaamalla valmistettua kalkkunaa. Namit ovat lieriönmallisia, keskikokoisia ja helposti murrettavia kahdeksi namiksi, mutteivät kuitenkaan murustu käteen tai taskunpohjalle. Eivätkä nämä muuten sottaa lainkaan. Valkuaista näissä on 30,8% ja rasvapitoisuus on 42,2%

Lihapullat
Tässä toinen vanha tuttu myöskin uudessa ulkoasussa! Tämä pussukka sisältää 120g kylmäkuivattua kotimaista naudanmahaa, joka tunnetusti maistuu jopa nirsoimmillekin koirille. Nämä namit ovat kalkkunanameja suurempia, mutta tarvittaessa nämäkin saa suht helposti käsivoimilla pienemmiksi palasiksi. Treeninameina nämä eivät toimi pienellä koiralla jatkuvassa palkkauksessa koska näistä kyllääntyy nopeasti kokonsa takia, mutta päivän hemmotteluhetkiin ja lenkkipalkkaamiseen ovat oikein sopivia. Nämäkään eivät sottaa vaikka nameiksi tuoksuvatkin suhteellisen voimakkaasti. Raakavalkuaista näissä on 36% ja raakarasvaa 31,3%

Käy tykkäilemäsä Eläinuokatehdas Lemmikki Oy:n sivuista ja osallistu samalla näiden kahden herkun arvontaan!


Plussat ja miinukset raatikirsuilta

+ rakenne (lihapullat voi tarvittaessa pienentää helposti käsin)
+ tuoksu (etenkin mahapulla namiksi voimakastuoksuinen)
+ saatavuus ja maistuvuus
+ eivät tahraa tai murustu
+ pakkauksen uudistunut ulkoasu
+ suljettava pussi takaa aina tuoreet namit
+ kalkkunanamin koko
- pienellä koiralla treeninameina mahapulla liian täyttävä kokonaisena syötettynä


Soveltuvat sekä kissoille että koirille!

3 kommenttia:

 1. Hauskat kuvat :) ihan kiltisti pitävät kylttiä ja nameja tassujen päällä :D muistaakseni maksapullia olen Oscarilta ostanut, ne ovat aika isoja mutta isompi koira lotkaisee hetkessä. Kissoille olen näitä kana- ja kalkkunaherkkuja makupaloina antanut, tykkäävät kyllä. Kiva että sopivat myös koiralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Likat joutuu kestämään kaikenlaista... :D Jep, meillä näistä tykätään kans! Yhestä pussista riittää useemmaks treeniks namia.

   Poista
 2. Nuo kalkkunaherkut on kyllä ihan parhaita vaikka treeninameinakin, kun saa kahteen osaan! Maistuu monelle nirsollekin koiralle.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.