25.5.2016

Onnea viisveet!


Jemma, Luna, Cicaro, Jekku, Caramel ja Väinö juhlistavat tänään synttäreitään. Onnea siis 5-vuotiaille omille tytöille ja muille kasvateille! Viisi vuotta sitten oli aivan erityinen päivä, kun vauhdikas paimenkuusikko syntyi. Kuusi pientä piraattishelttiä aloitti taipaleensa. Kaikki kuusi kasvattia ovat edelleen hyvissä voimissa, mikä on aivan ihana asia kasvattajan näkökulmasta. Toivotaan vielä samanlaisia terveitä ja elinvoimaisia vuosia kuusikolle!

Omat tytöt viettivät synttäreitään kepin perässä uiden ja kahlaten, kameran edessä poseeraten, hallituksen kokouskoirina tsillaillen ja illalla lihapullia, possunkorvia ja kanafilettä nautiskellen. Viisveet saivat lahjaksi turvaportin ulko-ovelle. Nyt oven ei tarvitse olla suljettuna koko kesää, vaan paimenkaksikko saa nauttia kesätuulen tuomista hajuista ja katsella naapureita turvallisesti portin takaa. Miksi en aikaisemmin keksinyt mokomaa?

Äiskä sano et näi isoja tyttöjä ei pidättele enää mikään -
ja sit se ruuvas meidän ja ulkomaailman väliin tällasen rajottimen!!

4 kommenttia:

 1. Onnea 5-vuotiaille! Turvaportti on kyllä hyvä idea, saa tytöt nuuhkutella ulkoilmaa. Meillä Hippu meni turvaportin läpi ( puski paikoiltaan ) tai sitten yli vaikka oli se korkeampi malli :D onneksi se nykyään pysyy sen takana :))

  VastaaPoista
 2. Onnea viisivuotiaille! :) Piraattisheltit :D :D

  VastaaPoista
 3. Onnea 5-vuotiaille! :)

  VastaaPoista
 4. Tytöt kiittävät onnitteluista!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.