21.5.2016

Tikuista kiinni

Kiva et on kavereita.
Se perinteine NGGJAH-HH!1
Torstain treeneissä tehtiin tuplanollat Caran kanssa ja Cicaron kanssa viitosta ja sellasta. Me on nyt tehty enimmäkseen kisanomaisia treenejä, joten kisoihin lähettiin aika ittevarmoina mut ilman sen kummempia tavoitteita tai odotuksia. Mentiin vaa tekee parhaamme. Jänskätti silleen sopivan inhottavasti, ei liian vähän niiku niis yksis kisois. Sekää ei oo hyvä. Toistettiin jälleen traditioita eli kepeistä kiinni triplanolla A. Saviojan radoilla.

Ehottomasti plussaa näistä kisoista tulee siitä että radat oli kivoja ja oikeen tasosia. Ja mä toden teolla juoksin enkä himmaillu ku sielä missä pitiki. Koirat kulki ja päivä eteni jopa aikatauluaan edellä. Ja tein onnistuneen persjätön vaikka oon tällane ainaine valssaaja joka eroahdistuu heti jos koira jää puoleks sekunniks selän taa näkymättömiin hehe. A-puomierottelu oli aika häijy mutta siitäki selvittiin kummallaki radalla!! Super!! Kepit meni Cicarolla aika kehnosti kummallaki radalla, joten yliaikaa ja hyllyäki sieltä sitte ropisi. Muute tosi näpsät radat ja kontaktit. Caralla kepeillä jouduttiin uusailemaan ja yhen hypyn ohjasin B-radalla vähä kiireesti niin koira kielsi sen. Lähdössä molemmat ootti tosi kiltisti eivätkä komentaneet lainkaan.
U ARE HATER. And u know what haters do? THEY HATE! NIHÄHÄ.
Miinusta tulee ehottomasti S-putkesta. Se ei ole turvallinen eikä edes sallittu este agilityradalla. Sellasta ei oo koskaan harjoiteltu eikä tullakaan harjoittelemaan. Se on hidas, epäreilu ja koiralle mahdoton ennakoitava suunnissa, mikä aiheuttaa törmäysvaaran putken sisällä.

Saatiimpaha taas lahjakortteja ja tuli samalla testattua meidän uus (laina-)auto. Minun pienisininen Almera ei menny lävite katsastuksessa vaikka yritettiin paikkailla alustan sotajälkiä piiloon. Kärrynvaihto siis edessä, ja siihen saakka lainailen veljen kakkoskärryä.

Kohta alkaa leegot tippua.
Mitäs Caran mahalle kuuluu. Ei havaittavia muutoksia normaaliin. Nisäjonot ehke aavistuksen selkeemmin koholla ja kuvittelen tietysti kaikenlaista merkkiä koko ajan. Yhtä paljon se hakee hellyyttä, seuraa ku varjo perässä lenkeillä, ehkä vähä rauhallisempi saaliita ja muita koiria kohtaan, lisänisät (Caralla on ylimääränen pari nisiä) selkeemmin esillä ku ennen niitä ei löytäny ellei tienny missä ne sijaitsee, ruoka maistuu yhtä hyvin ku ennenki tai ehke snadisti paremmin, ei oo pahoinoiva... Mut minäähä likka uskon vasta ku ne potkii. Sama ku aikoinaan Sanin kans. Onnet vaan teille jotka kuumotatte taustalla yhtä paljo ku minäki. Ei auta ku venataaaa. Ja kattella näitä vähemmä kuumottavia pakkaskuveja.

Nä-nää-nä-nää-nä-nä, mulla alkaa huumori loppua...
Mä haluun antaa vielä kerran siimaa.
OTA KOPPI HETIPIAN KOPPI!!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi24.5.16

  En tiedä ootko jo kenties tietoinen, koska lukee että ulkoasu päivitys tulossa, mutta blogi näyttää ainakin mun molemmilla koneilla tältä: http://oi63.tinypic.com/2uqol5k.jpg

  Pitäisi zoomata sivu jotain 150% -kokoiseksi jotta punainen tausta istuisi.

  Ajattelin vain sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjuu tiijjossa on. Ei oo aikaa eikä osaamista tehä ulkoasua oikeeoppisesti. Joskus yrittäs keretä opetella ni vois tehäki asialle jotahi.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.