7.10.2016

Kirsut makiaks


Yhteistyössä Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

Esittelyvuoroon kirmailevat tällä kertaa Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n uudet Oscar-tuotteet mahaherkku (lihapitoisuus 91%), possuherkku (lihapitoisuus 92%), nautaherkku (lihapitoisuus 94%). Kaikki namit ovat 90g pusseissa, ja yhdestä pussillisesta riittää hyvin kahden koiran treeneihin varsinkin jos namit puolittaa.
Tässäpä maistuva kolmikko!
Aiemmat namipostaukset viimeksi esitellyistä nameista (kylmäkuivatut lihapullat ja kalkkunaherkut) löydät täältä ja täältä.Voi sitä riemunpäivää, kun äiskä roudaa kotiin kassillisen uutuusnameja! Kaksi paimenkärsäkästä ovat välittömästi nuuskimassa päät pussissa uutuustuoksuja. Eihän tässä auta kun alkaa testailemaan, ja sekös pienille paimenkoirille passaa. Vaan kuinkas ronskisti uusia nameja kehtaa testata, ettei vaan taas kertyisi ylimääräistä vyötärölle? Hyvin kehtaa. Nämä namut eivät niin merkittävästi rasvaisempia ole kuin tuoreversiot raakaruokamuodossa. Ja taatusti tietää mitä syöttää. Namit ovat täysin viljattomia eikä niissä ole mitään turhia täyteaineita, joten namit sopivat mukavasti meille raakaruokkijoille ja tottakai kaikille muillekin.

Nyt tarjolla on jälleen lisää ihania uutuuksia, entistä kätevämmin treeneihin sopivan kokoisina. Samassa treeniporukassa jokunen muukin on löytänyt nämä kelpoherkut treeniliivien pohjalle ja namirasioihin - tuote koetaan siistiksi ja maistuvaksi, ja sitä saa nyt hyvin varustelluista marketeista kautta maan, ja tietenkin tehtaanmyymälästä joka on oikea raakaruokkijan aarreaitta Kuopiossa.

Raati on arvostellut (maistellut) tuotteet seuraavan listan mukaisiksi:

+ pienikokoinen, soveltuu hyvin treeninamiksi (koira ei kylläänny liian nopeasti)
+ erittäin helppo ja nopea pilkkoa käsin
+ maistuva
+ mietotuoksuinen, mahapulla tuoksuu voimakkaiten
+ tahraamaton, joten ei hätää vaikka nami unohtuisi treeniliivin taskuun seuraaviin treeneihin saakka
+ helppo välttää allergeeneja koska sisältää vain eläinproteiinia ja kukin nami vain yhtä lihaa
+ ei tarvitse hätäillä että kuivuu, koska on jo valmiiksi kuiva, ja lisäksi pakkaukset ovat uudelleensuljettavia joten maku säilyy
- kesätreeneissä kostea nami toimii paremmin
- hieman murustuva

Jos halajat saada näitä uutuusnameja testiin, niin käypä osallistumassa kilpailuun Lemmikin fb-sivuilla.

3 kommenttia:

 1. Kiva tytöt että testasitte nameja noin kiltisti! Meillä ei maltettaisi istua namu nassun päällä :) kana & kalkkunaversiota menee kissoille. On myös kätevä koiran aktivointipallon sisälle. Voisi ostaa koiralle vaikka tuota mahaversiota, tykkään kun pussi on uudelleensuljettava ja Oscarin tuotteet on edullisia tehtaalta haettuna. Uutuuksia tulee myös välillä, nekin kiinnostaa :) nyt ostin uutuutta; lohta neliskanttisessa paketissa, se on varmaan helpompi pilkkoa kuin se pötköversio joka sulaa liian mössöksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo aktivointipallon tai kongin sisään tommonen pitkulan mallinen nami onkin ihan täykkis!! Kiitti vinkistä. Juu likat joutu malttamaan ihan jonkun verran kun napattiin kuvia. Kuolavanoja pyyhkien... :D

   Poista
 2. Näitähän pitää testata, kunhan tulevat kauppojen hyllyille! :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.