10.12.2016

Cismetin eka mätsäri

Ylypee, väsyny ja epäuskoonen.
Pentu debytoi mätsäriuransa Pondera-hallilla 6.12. Lähdin mätsäreihin 4 tunnin unilla yövuoron jälkeen, mikä alkaa näköjään tulla tavaksi...

Halli oli aivan tupaten täynnä, mikä hankaloitti kolmen koiran kanssa hallissa liikkumista, kun ei meinannut mistään mahtua kulkemaan ei sitten niin millään. Suuren koiramassan läpi rynnistäminen ei oikein istu toisia koiria jännittävän pennun kohdalle, mutta siellä me vaan viipotettiin mennä nami-imussa. Ilmoitin isot likat sekiksiin ja pennun isoihin pentuihin.

Odoteltiin kehien alkua ainakin tunti, ja sitten molemmat kehät osuivat tietenkin taas päällekkäin. Historiassamme on ehkä parit mätsärit missä kehät eivät ole osuneet päällekkäin. On se kumma. Ja niin ärsyttävää kun pitää kiireessä esittää koirat.

Sekiksiä oli vain 4 joten nappasin jonkun randomin esittämään helpommin esiintyvän Cicaron. Cara jatkoi vetkuiluaan kehässä mitä se tekee nykyään aina, eli se ei seiso hetkeäkään aloillaan vaan kokeilee koko ajan jotakin heilautan yhtä tassua ja sitten toista ja en voi olla paikoillani kun ällöttää -soopaa. Kehässä se on ihan korvaluimulahna, ja heti kehän ulkopuolella se on täpäkkä ilmaan loikkiva harrastuskoira. Ö. Cica oli MON4 ja Cara MON2. Likat eivät oo olleet samassa kehässä vuosikausiin joten ne riehaantuivat toisistaan eli ravailut meni aika sotkuks.

Pentu sen sijaan esiintyi erihyvin, vaikka eipä me tommosia esiintymisjuttuja oo ku pari kertaa harjoiteltu, ravaamista ei ainakaan kertaakaan. Se hyppi ja loikki ja pomppi ekan kierroksen, tokalla malttoi ravata nätisti hihna löyhällä. Tuomarin syliin ihmisrakas likka ei ihme kyllä hypännyt, seisoi vain aloillaan ja istahti kerran kun sitä kopeloitiin. Hampaat antoi katsoa, ja tuomari katsoikin hampit tosi nopsasti vain.

Cismet seisoi korvat pystyssä aivan aloillaan ja sijoittui sinisten nauhan saaneiden ykköseksi, SIN1! BIS-kehään sinisten ykösiä ei otettukaan vaikka yritettiin me sinnekin tunkea ku ei tiietty hehe. Hauskaa ajanvietettä ja hömpötystähän nuo tommoset on, kun ei oo mtn tavoitteellista touhua. Kehässä pidetään lähtökohtaisesti aina hauskaa. Ei kun seuraavia mätsejä bongaamaan.

Ylpeä pieni "aussie" ensimmäisten palkintojensa kanssa.

4 kommenttia:

 1. Missä vaiheessa Cismet on venähtänyt isommaksi kuin äippä ja täti? Ja nuo korvat :D hän on niin ihana ja hieno tyttö kyllä! Väritys on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhahaa. Nii ne vaa lapset kasvaa. Kiitos!

   Poista
 2. Ohoh ompa se kasvanu isoks :D Hetken piti kattoo et kumpi olikaan äiti ja kumpi lapsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe jepp :D Ja kui usein menee koirat sekasin hämärissä, kun ei heti erota niitä toisistaan.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.