25.7.2011

Kohti elämää

Ensimmäinen paimenenalku lähti maailmalle 16.7. Fiilikset ovat haikeat ja ikävä kalvaa sisintä.

Toivottavasti Comet antaa paljon iloa uudessa ihanassa kodissansa. Olehan reipas poika maailmalla, kannat kuitenkin pentueen ainoan uroksen titteliä! Cometilla oli mennyt matka hienosti, vain kerran oli oksentanut. Poika on ollut kilttinä uudessa kodissaan, eikä ole pahemmin itkenyt kasvattikotinsa perään. Siitä se lähtee, hieno paimenpoika!

Coral lähti uuteen kotiinsa tänään 20.7. Onnea uuteen kotiin, ja onnea elämää varten! Jemman automatka oli mennyt täysin nukkuessa, ja neidillä menee jo hienosti uudessa kodissaan.

Chestnut lähti Savon mailta 21.7. ja lähti valloittamaan isompia mestoja. Kotimatka on pitkä, mutta onneksi uuden kodin autossa on ilmastointi. Jäljellä on enää puolet pennuista, ja vielä yksi lähtee uuteen kotiin 26.7. Chessylle valtavasti onnea uuteen kotiin!

Sinne lähti viimeinenkin lähtevistä pennuista, toivottavasti kotimatka sujuu hyvin. Cornette-neiti sai rakastavan kodin, ja se pääsee tutustumaan suureen maailmaan kera uuden sheltti-rotuisen koirakaverinsa, jonka tapaa perillä määränpäässään. Mielettömästi onnea uuteen kotiin ja pitkää elämää, Cornette!

Nyt talossa on enää kotiin jätetyt pennut, ja arki lähtee rullaamaan entisen yhden koiran sijaan kolmen koiran voimin. Tästä se lähtee, nyt alkaa omien nassikoitten koulutus ja kasvattaminen kunnon koirakansalaisiksi.

Lämmin kiitos vielä pentujen uusille kodeille! En tule koskaan unohtamaan kasvattejani enkä tätä kokemusta!
Heippa, Coral!
Heippa, Comet!
Heippa, Chestnut!
Heippa, Cornette!
Comet ja Sani-äiskä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.