12.7.2011

Totuttelua elämään

Päästiin käymään kaupungissa, ja ostelin pentupaketit. Sani sai Personal Adult -nimistä ruokaa ja pennut saivat Jahti&Vahti penturuokaa. Kaupunkireissun ajan pennut olivat sisällä ensimmäistä kertaa yksin suhteellisen pitkän aikaa, ja pentuhuone oli sen näköinenkin.

Naperot saivat tutustua iltasella agiputkeen, riehuivat sen sisällä ja Cicaro meni läpi monta kertaa. Tänään naperot saivat ensikosketusta veteen, kun kastettiin jalkoja kasvimaan vesitynnyrissä. Hienosti toimi uimisrefleksit kun kastettiin pentujen tassut veteen. Pennut juoksentelivat kasvimaalla irti illasta, ja jo meinasi mansikat lähteä parempiin suihin!

Cicaro ja Caramel.
Chestnut ja Cicaro riekkumassa.
Comet tutustuu agiputkeen.
Cicaron ja Caramelin pentupannat - ja hihnat.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13.7.11

    Nonni, pitää Caramelia ja Cicaroa sitten Kodan uintikouluun lykätä heti ku vähä kasvavat ;D Sanista ei oteta mallia nyt, Kodalle nalkuttaa ku antaa pennuille huonoja vaikutteita!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13.7.11

    Kodalla muuten on ollu tuota personal adult ruokaa! Kun Franksia ei tullu ennee lemmikkiasemalle ni sitä ostettii hetki ennen ku löydettii oscarin tehdas ja sieltä taas franksia :D Hyvin meil ainakin toimi, samantyyppinen koostumus vissii kun tuos Franksin normaalissa adultissa :3 Ja Jahti ja Vahtihan on kyl älyttömän kehuttua, ei voi ainakaan nirpottaa kukaan ;D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.