10.7.2011

Hoitohetkiä

En kyllä tunne mitään helpotuksen tunnetta, kun naperot lähtevät maailmalle. Ikävä tulee olemaan hirmuinen. Comet lähtee 16. päivä, Chestnut 21. päivä, muista ei vielä tietoa minä päivä lähtevät.

Eilen leikeltiin kynnet ja harjasin joka pennun. Naperot saivat tutustua imuriin ja ihmettelivät suihkua, Cicaro kasteli päänsä riemastuksissaan suihkussa. Koeta siinä sitten mopata lattiaa kun 6 pentua roikkuu mopissa kynsin ja hampain kiinni!

Tänään Roksun omistaja kävi katsomassa sen jälkeläisiä. Mukana oli pentujemme puoliveli Hero, varsin energinen nuorukainen. Pennut saivat leikkiä velipuolensa kanssa tunnin ajan ja väsähtivät sitten nukkumaan pentuhuoneeseen. Comet on valinnut oman suosikkipaikkansa, jossa se nukkuu lähestulkoon aina, nimittäin sohvantaus. Sinne se aina viipottaa ja nukahtaa sinne. Ei tarvii kauaa etsiä poikaa kun tietää mistä sen löytää. Sade väistyi onneksi, jotta saatiin pihallakin koirien kans vähän aikaa olla ja otettiin jokunen fotonen.

Pennut ovat saaneet olla pitkälti vapaana sisätiloissa ollessaan. Saavatpahan tottua kodin ääniin ja tutkia ympäristöään. Saahan noiden perässä siivota melko ahkerasti märkiä länttejä matoilta ja lattioilta, mutta mitäs tuosta, kuuluu asiaan. Päivät pennut viettävät ulkotarhassa, ellei sää ole kehno. Sani sai tänään olla mökillä mukana saaden hieman hermolomaa pennuista. Neiti uiskenteli matalassa rantavedessä pitkän aikaa. Jännä että se ei muissa rannoissa mielellään uisi, mutta mökillä se menee itsekseen uimaan. Maanantaina varataan aika pentutarkastukseen, ja kaupunkiin suunnataan joku päivä ostamaan pentupaketteja.

Pentujen puoliveli Hero tutustumassa puolisiskoihinsa.
Coral pähkäilee kongin kanssa.
Sani ja jälkeläistensä puoliveli Hero

1 kommentti:

  1. Aika hienon näköinen velipoika pennuilla :) Muistuttaa shelttiä kovastikin, väri jännä. Tällaisia helmiä syntyy joskus :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.