22.12.2011

Mietteet

Kummaisaa, suuria suunnitelmia ensi vuoden puolelle, nyt vaan pitää miettiä että mikä on järkevää ja mikä ei... Helmikuussa pitäisi tietää. Ja ehei, Sania en ole pennuttamassa. Kertoilen myöhemmin tästä mystisestä suunnitelmasta, jos se varmistuu. Oon vaan niin innoissani ja liekeissä että tekisi mieli kertoa koko maailmalle, mutten voi vielä hehkuttaa, ennen kuin olen aivan varma asioista.

Ja Cicsun valjaat saapu tnn postissa, tuommoset Hurtan pinkit Y-valjaat tuli osteltua otukselle. Ja punnittiin tuossa koirat, elikkä Sani on 19kg, Caramel 11kg ja Cicaro 8kg.

Meijän nassikoille syntynyt puolisisaruksia 20.12.2011! 5 urosta ja 4 narttua, Xmas-pennut siis koteja vailla. Pennuissa on 50% shelttiä, 25% suomenlapinkoiraa, 12,5% saksanpaimenkoiraa ja 12,5% huskyä.

4 kommenttia:

 1. Tuliko hei mun lähettämä pieni joululahja perille? :)

  VastaaPoista
 2. Jooo tulihan se, koirat saa aattona herkutella, tytöt kiittävät! Kiitokset teidän laumalle ja kivaa Joulua! *<:)

  VastaaPoista
 3. Miä haluan nähdä jouluvaavejen kuviaaa!!! Ja hei söpskät valjaat, Jadelta löytyy samanlaiset, mutta käytetään niitä Jemmalla kun se mahtuu niihin sujakammin ku Jade :D

  VastaaPoista
 4. Xmas-vauvoista löytyy kuvia mm. Petsiestä, kun kirjottelet hakuun Lovely's tai Shegur'n, ni sielt löytyy profiili Pennut. :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.