26.12.2011

It's christmas time

Pennejen ensimmäinen joulu, ja Sanin kolmas joulu. Turrikat saivat maistella kinkkua ja pennut kävivät avaamassa itsenäisesti omat lahjansa, Sanin lahjan jättivät äidilleen. Haistoivat possunkorvat ja hetken kun olivat vahtimatta lahjojen kanssa niin johan ne kerkes nassuttelemaan. Nno, manttelit laitoin neideille joululahjapussukkaan ja herkkupurnukka sieltä tuli kans. Mukavasti sujui nassikoitten ensimmäinen joulu, Sanilla joulut menee jo ihan rutiinilla. Ei käyty ajamassa reellä tänä jouluna, oli niin sohjoinen joulu. Yleensä siis nakattu Sani reen kyytiin, joten tänä jouluna ois päässy 3 otusta rekeilemään.

Pentutapaamista on tässä mietiskelty järjestää Betty's pentujen, Lovely's pentujen ja Xmas-pentujen kesken. Pennelit ovat kaikki toisilleen sukua saman isän kautta, on sisaruksia ja puolisisaruksia. Ensi kesänä olisi harkinnassa järjestää tällainen pentutapaaminen, josta informoin pentujen nykyisiä omistajia tässä kevään aikana tarkemmin, katsellaan sellainen ajankohta joka sopisi mahdollisimman monelle, ja kartasta just ruksailin pentujen nykyiset olinpaikat, jotta tapaaminen saataisi keskitettyä mahd. keskelle kaikkia osakkaita. Tästä lisää myöhemmin!

Nyt on alustavasti mietitty, että tapaaminen sijoittuisi Korpilahdelle, eli Jyväskylän ja Jämsän väliin. Siinä ois Betty's pentujen puolisisaruksien kasvattajan mökki, jossa olisi koirilla turvallista tilaa liikkua vapaana, kaukana tiestä. Rockyn jälkeläisiä on yhteensä 23, ja siihen vielä päälle itse Roksu ja Sani, niin koiria tapaamiseen voisi tulla n. 25 kpl. Tuskin kaikki pääsevät, mutta toivottavasti ainakin suurin osa tulee, olisi hienoa nähdä Betty's, Lovely's ja Xmas pennut yhdessä vanhempineen! Pami eli meidän pentujemme puolisisarusten äiskä tosin ei tule mukaan näillä näkymin. Pitää tätä vähän kehitellä ja teen pian Facebookiin yhteisön tähän tapaamiseen liittyen.

Tuossa on linkki Facebookissa tuohon tapahtumaan http://www.facebook.com/events/315062621858592/ en nyt mene vannomaan että tuo näkyy niille, jotka eivät ole Facebookissa, mutta ainahan tuonne Faceen voi liittyä.
1 kommentti:

  1. Ihana ulkoasu ja suloisia kuvia :) Mukavaa joulurauhaa teille :) Tai uutta vuotta :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.