28.12.2011

Jäääätäväää

Käytiin tänään rannassa lenkillä koirien kans, siskoki oli lenkil messis. Rymyttiin pitkin metsiä ja rantaa ja päätettiin piipahtaa jäällekkin, kun rannassa jää oli niin paksua. Sinänsä hauskaa, että lunta ei oikein paikoin ole näkyvissä ja kovin on säät ollu sohjon puolella, mutta tyypit silti hyppelee pitkin jäätä.

Hieman varoen siis kipitettiin pienen laumamme kanssa keskelle niemenpoukamaa, jossa venepaikkamme sijaitsee, ja siitä vielä kapean niemen yli loppuun järven ylitse. Nassikat liukastelivat ja rallittivat jäätä myöten ja tuli ihan mukavan mittanen, vauhdikas lenkki heitettyä. Eikä tainnut kenelläkään luita murtua vaikka kuperkeikkaa heiteltiin pitkin jäätä. Niin, koirat heittivät, emme me.

Aurinko laski hirmu nätisti, mutta kamera ei tarttunut matkaan... rrrr! Ehkä huomenna. Tai ylihuomenna. Muhaha... Ihanku nuita fotoja jo ei tarpeeks ois mutku. Nii. Pitäs ottaa ja lähtä luistelemaan kun oli niin tasainen jää tuossa järvellä. Tosin sillon ei hurtat saa olla mukana tai tulee katkenneita varpaita. Iu.

Joululahjaksi saatuja mantteleita testailtiin, tässä hieman kuvasatoa siitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.