23.3.2012

Aujooja oppii

Koska tuo otus on ollu pienestä saakka melkone koikkaloikka, niin opetin Auroran hyppäämään semmosen ihmeloikan, kun koputan lattiaa. Alussa Aurora hyppeli leikillään käteni perään, mutta kun se tajusi että siitä saa nameja, niin se alkoi hypellä ihan keskittyneesti ja tietosesti siitä koputuksesta. Muuttu eleet jotenki kokonaan, ku se ei enää tehnykkää loikkaa ns. leikkinappula päällä, hauska seurata tommosta oivaltamista.

Seisominen sujuu myös käskystä, muutaman sekunnin vaadin sitä eilen aina seisomaan. Nouto ja paikka sujuu myös, ne opetin jo aiemmin. Rokotukseen vien pennun ens maanantaina.

Ensimmäinen sisäsiisti yö takana Auroralla 25.3. Pentu pyysi myös itse ulos tarpeilleen aamuruuan jälkeen, joten ei tullut hätä numero kakkostakaan sisälle. Kiikutan aina pennun ulos kun se on syönyt, mutta se saattaa tehdä tarpeensa silti sisälle 20 minuutin päästä lenkin jälkeen, tai ihan heti syötyään, ennen ku kerkeen ees viedä sitä ulos, joten ihan kiva että nappi pyysi itse ulos edes tämän kerran.

Tasan kaksi kuukautta, että Cicaro ja Caramel täyttävät 1 vuotta! Ihan huisia. Kauhee ikävä minu pikkusia, otan ne vissiin pääsiäisenä Kajaaniin ja jätän Sanin taas Tervoon.

Stalkers gonna stalk again!
Koipeliinivaihe lähenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.