25.3.2012

Ruuhkaa koirapuistossa

Puistoiltiin pari tuntia tänään, ja porukkaahan muuten riitti, toisin kuin eilen. Tavattiin Petsietuttujakin puistossa, ihan mukava sattuma! Aurora oli hirmu rohkeena puistoilemassa, hiukan sitä pelotti kun jättiläiset rynnisti sitä kohti ja tungeksi sitä nuuhkimaan mut muuten leikki tosi reippaana tyttönä mukana ja sai paljon kehuja reippaudestaan. Neiti kävi ties kenenkä sylissä paijattavana. Ei ihme jos on sosiaalinen pentu jatkossakin, kun saa joka lenkillä niin mahrottomasti huomiota osakseen.

Puistossa oli ainaki vanhaenkkulammaskoiraa, bichoneita, villakoiraa, seropia, irlanninsetteriä, lintukoiraa, berniä, mittelspitziä, kultsia, cockeria, amstaffia. Kuvia myöhemmin. Nyt otukset nukkuu ihan sikeesti ja mä saan lukurauhaa tiistain tenttiin, jee.

Pentuhan ei vielä oo rokotettu, mut kyllä mä sitä pari kertaa puistos uskalsin käyttää ennen rokotusta. Enemmän siitä on haittaa että pentu ei sosiaalistu, kun sitä hysteerisenä pidetään neljän seinän sisässä kunnes on rokotukset kunnossa, kuin että pentua käytetään pari kertaa puistossa ja vielä varmistellaan että leikkikaveritkin on rokotettuja. Emon maidon vasta-aineet sil vielä on voimassa.

Rokotusten jälkeen tosin en viiti viiä ainakaan puistoon, koska rokotuksesta on vasta muodostumassa suoja pennulle, että kuukauden päästä sitten seuraavan kerran. En viiti nyt ku pentu on ns. "heikoilla" rokotuksen takia, riskeerata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.