5.3.2012

Lehtikankaan koirapuistossa

Moonan kanssa sai taas turrikat riekkua koirapuistossa, ja Kiksu tuli tänä aamuna kottiin kaverilta. Tehtiin niin et kaveri talutti Kiksua ihan normaalisti, ja mä tulin vastaan ihan nobodyna, mut otus alko vetämää armottomasti heti mut nähtyään. Kyllä se laumansa tunnistaa. Caramel muris ja alisti Kiksun heti ku tultii ovesta sisälle, ja Aurora juos sängyn alle murisemaan. Oli aika lystiä, ku ne viimein tajus, et niitte omaa laumaa oleva otushan se on vaan tullu takasin. Eikä Kiksu ees ollu poissa ku pari päivää.

Koirapuistos tosiaan käytiin tnn, sinne tuli sellane karhun kokonen nöffiuros, joka sai Caramelin kiljumaan, toi ku o vähä herkkis, jos isommat koirat tulee sitä tuuppimaan ja tönimään.

Aurora kasvanu ihan silmissä, mitenhän paljon lie painoa tullu lisää otukselle. Jännä nähä, tuleeko tosta minkä kokone. Arvelen, että joku 45cm korkea.

Ja vielä rakennekuvat neitokaisista
9 vkoa
9kk
9kk
Ulkoasukin sai taas vähän päivitystä, entinen oli aivan liian sekava omaan makuuni.

5 kommenttia:

 1. Ai ku sul on kauniita neitokaisia :) Semmoset nöffit on aika nallekarhuja :D Tuikus alkaa vähä näkyä jo nöffin piirteitä. Se täyttää nyt 21.3 vuoden ^^ Oltiin eilen kans koirapuistos. Vähän Tuikku innostu riehuun ja leikkiin, mut aika vähä. Oli meidän eka kerta puistos ja se oli iha hämillää isosta koiralaumasta ja paikasta :D Blogissa lisää siitä :)

  VastaaPoista
 2. Oooow, "vähänkö" hiano tuo sivun yläosan kuvasysteemi tuossa......! ..miksikä sitä sitten sanotaankaan :D O_o

  VastaaPoista
 3. Jenny/ täänksistä! Joo, se oli kyllä aika komee tapaus, ja se turkki oli niiin pehmone! ^^ hehe, voi Tuikkua, me taas on käyty koirapuistos noitte kans aika paljo jo.

  Mira/ Kiiiids, päätin tehä vähä yksinkertasemman, entine oli iha liia sählä... :D leiska/ banneri/ yläkuva se on :DD

  VastaaPoista
 4. Tekases meillekki tällänen kiva ulkkari :D Koirilla oo nyt mitään enkä ole jaksanut niitä päivittääkkään kun ulkoasu ei miellyttäny vanha ja poistin sen ja nykynen ei kiinnosta vähääkään ja ei riitä intoa uutta tehä =D Tämä on kiva :)

  VastaaPoista
 5. Voisimpas vaikka tekasta, tosin häivyn Savoon loppulomaks huomenna, mut sen jäläkeen on mahollista. Sendi hyviä kuvia leena1992@hotmail.com ja kerro väritoive, mitä tekstiä tulee jos tulee, ja jos on muuta toivetta, niin sekin vielä! :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.