1.3.2012

Kevät saapuu

Oijoi, lauhoja kelejä ja valoa vaikka millä mitalla, ihanata ku kevät on ovella! Pääsee taas jynssäämään koirien tassuja, tos onki mukavasti hommaa ku on 12 kuratassua puunattavana aina sisälle tullessa. Se on sitte sen ajan murhe. Naapureita näin tossa rapussa äsken hirmuisen lauman, kaikki jostain syystä samaan aikaan kulki tosta, ni tuli taas hyvää palautetta koirien melutasosta! Jee. Tosi kivoja naapureita mulla, onneksi.

Aurora on oppinut menemään portaat nyt myös alaspäin, ja saanut lenkillä paljon huomiota ohikulkijoilta, mikä on vaan loistohomma, kun pentu sosiaalistuu siinä niin hyvin. Toisia koiria ja ihmisiä nahkamaha kohtaa häntä heiluen ja reippaasti nuuhkien, ei pelkää ollenkaan uusia tuttavuuksia. Käytiin tänään keskustan tuntumassa lenkillä, siellä oli joku ihmeen luistelukerho, ja kaiuttimet pauhas ja ihmisiä oli ihan hirmuisesti, joten totta kai mä tungin sinne pennun kanssa, mitä mainioin paikka sosiaalistaa otusta. Aurora ihmetteli hieman kovaa meteliä ja ihmispaljoutta, mutta siinä se ihan viileesti istuskeli ja katseli menoa. Oon käyny Aan kans sellasia korkeintaan puolen kilsan lenkkejä pisimmillään, ihan löntystelyä ja oikeastaan se ei ole edes lenkkeilyä, vaan ULKOILUA. Pennulla on nyt noussut vasen korva pystyyn, oikea on juuri ja juuri taittokorvana.

Isojen pentujen kans riehuttiin tänään koirapuistossa, oli taas porukkaa jopa Onnelan koirapuistossa. Pennelit ohitti tänään ihmiset mallikkaasti, eivät juuri kiinnittäneet huomiota niihin. Itelläni alko tänään loma, matkaan vissiin jossain vaiheessa hiihtistä Savoon, tai sisko tulee Kajaaniin, sen näkkee sitte ajallaan, suunnitelmat vielä vähän auki. Kamrus akku loppunu, ja laturi on Savossa, kuvia aika harvakseltaan tulee nyt, mut täs yks. Aurora oppinu menemään sängylle säkkituolin kautta, ja tulemaan samaa reittiä takaisin.

kähh.
Cicaro lähti muutamaks päiväks kaverille, ku hää niin kovasti Kiksusta tykkää. Nyt jo ikävä minu pientä myttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.