7.5.2012

Aurora hoidossa

Aujooja meni pariksi yöksi luokkalaiselle hoitoon, halusivat pitää tota naperoa pari päivää. Kirjotin A4 verran hoito-ohjeita nassikan matkaan. Keskiviikkona tulee systeri, näkee Auroran ekaa kertaa sitten luovutusiän, ku systeri oli reilillä jne ni ei oo voinu koiraansa nähdä. No, nyt se sit lähtee kesään saakka taas Savoon. Keskiviikkona ois sitte ne mätsärit.

Sanin kuulumisia tulee kuvien muodossa, Koda-wss:n omistaja napsi Sampurasta kuvia iha vastikään! En jaksanu pienentää, joten pahoitteluni jos lataavat normaalia pidempään.


Tsummm, innostuin taas tokottaa meijän suuren suuressa yksiössä tenujen kans, ja nyt kumpiki osaa liikkeestä seisomisen ja jäävä makuu sujuu Caramelilta ihan hirmusella nopeudella! :D Ei menny kauaa, jonkun vartin tokotin kananpalojen kans, ja nyt noiki liikkeet on ainaki jossaki määrin noille opetettu.

Luoksepäästävyys X 
Paikkamakuu X
Seuruu kytkettynä X
Seuruu vapaana X
Liikkeestä maahan X 
Liikkeestä seiso X 
Luoksetulo X
Estehyppy -

Tuolta näyttäs tenujen tokotaito tällä hetkellä. Kaikki muut ALO-liikkeet opetettu paitsi vapaahyppy, jonka kans tuskin tulee ongelmia, vissiin kesän alus kotona opetan ku siel on esteetki, ja ikää kun on parin viikon päästä se vuosi, niin voi hypyttääkki sen yhen esteen ylite ihan hyvil mielin.. Jos sais tuon tokopohjan kesällä kuntoon, niin vois hallilla agia käydä kokeilemassa, ja syksyllä Kajaaniin taas tultaessa kurssille. Sain koko kesän ajaksi oman alan töitä Savosta, joten siellähän se kesä sitte menee, korvessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.