21.5.2012

Doinksis

Auroralla mennyt Savonmailla hyvin, ei tee sisälle sielläkään tarpeitaan, mikä on hieno homma. Caramelin ja Cicaron kans puistoiltu nyt jossain määrin ahkeraan, tavattu toisia koiria taas ja tsellasta. Ai, ja löysin hyvän diilin ku ostin yhelt tyypilt 20 egel Jahti&Vahti kanariisisafkaa avaamattoman säkin ku ei ite tarvinnu niitä, ja kaupan päälle vielä 5kg muuta napuskaa.


Linnalla piknikillä.
PiCniC linnanraunioilla
Agiainesta minu tyttelit!
Simbaaa!

Perus paimenko?

Hullu Hamppi.
Ja vielä muutama kuva siitä, mitä Auroralle Savoon kuuluu, nään senki ipanan parin vkon päästä ku jätän Kajaanin kesäks ja suuntaan nokan kohti Savoa... oman alan töitä irtos koko kesäks, onneks.Ekaa kertaa uimassa, ja iha ite menin!

2 kommenttia:

 1. niiiin nättejä kuvia! ja Aurorasta tuli mieleen, törmäsin tän pikkutyttösi velipoikaan koirapuistossa täällä e-pohjanmaalla :D

  Jesse nimeltään, työnimi liittyi ilmeisesti pipareihin tms.
  oikein söpö ja reipas poika oli, ja paljon samaa näköä siskonsa kanssa (no, tietty :D).

  Jessen omistaja käski lähettää terveisiä, kun mainitsin että tiedän Auroran tälleen netin kautta.

  VastaaPoista
 2. MITÄMITÄMITÄ. Gingersnap, ouuuu! Voi himputti, vähä siiistiii. Siitä en oo mitään kuvia nähny luovutusiän jälkeen, ja tuskin pentueen kasvattajakaan on kuvia saanut Gingeristä. Äh, pääsisipä hän pentutapaamiseen kesällä :D laita ihmeessä terkkuja takasin, jos joskus vielä näet Jessee omistajineen!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.