25.5.2012

Betty's-pennut 1 vuotta

Klikkaamalla suuremmaksi!

Niin kuin aina, tuntuu menneen vain hetki siitä, kun kääryleet syntyvät ja ovat pian aikuisia koiramaailman jäseniä. Vuosi sitten syntyivät 25.5. toukokuisena aamuna klo 12.15 lähtien Betty's pennut Coral, Cornette, Cicaro, Chestnut, Caramel ja Comet, ja tänään ne täyttävät kokonaista 1 vuotta! Toivottavasti kaikilla kasvateilla on kiva syntymäpäivä!

Olen edelleenkin ihan mahdottoman onnellinen, kun saan jakaa 365 päivää vuodesta Cicaron ja Caramelin kanssa, tuntuu että olen vielä hieman onnenhuuruissa niiden syntymän jäljiltä, vaikka välissä onkin ollut myös huonoja päiviä, mikä kuuluu olennaisena osana koiran, etenkin pennun omistajan arkeen.

Yhdistelmänä tämä pentue oli mielestäni onnistunut. Nassikat ovat juuri sitä mitä hainkin; herkästi motivoituvia, pehmeähköjä, energisiä ja kauniita seropilapsia monenlaiseen harrasteluun. Nyt kun ne ovat jo vuoden ikäisiä, niistä näkee vielä paremmin, mitä ne lopulta ovat. Murkkuilut alkavat väistyä ja tilalla on maltillisempia koiranalkuja. Me on tokoteltu pennusta saakka, ja siirrymme agilityyn ensi kesänä tahi syksynä. Aikaisintaan puolen vuoden päästä kuvautan Cicaron ja Caramelin, koska jo kiinnostukseni takia minun on ehdottomasti tiedettävä, millainen luusto pennuilla on. Tietysti toivoisin, että muidenkin pentueen pentujen luustoa kuvattaisi, mutta se on ihan pentujen omistajien oman harkinnan varassa se asia.

Me käytiin tänään lemmikkikaupassa ostamassa tenujen kans synttärilahjat. Mukaan tarrasi naudannilkat, sammakkovinkulelu, jauhelihaa ja koirankeksejä. Blogauksen jälkeen teen tenuille synttärikakun ja myöhemmin menemme rannalle kavereiden ja koirakavereiden kans viettämään rantapäivää.Synttärilahjasaldoa
1v!
1v!
Ekat isojen tyttöjen pannat ja hihnat :3
Unilla siskon kans <3
Kääryleet :3

2 kommenttia:

  1. Pakkohan se on täälläki viä nassikoita ja koko muuta pentuetta onnitella, joten onnea siis! :)

    VastaaPoista
  2. http://awagirl.blogspot.fi/2012/06/versatile-blogger-award.html
    ois tommone piäni haaste tai mikälie mun blogissa teille :]

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.